6. Millenáris Ásványbörze és Geológiai Napok 2013. Június 7-9.

6. Millenáris Ásványbörze és Geológiai Napok

fogadó | 10.00

Háromnapos rendezvény ásványkiállítással és börzével, valamint interaktív gyerekprogramokkal.
Az Ásványbörze a Millenáris Fogadóban zajlik három napon keresztül, hazai és külföldi kiállítókkal. A látogatók megcsodálhatják és megvásárolhatják az ásványokat, ősmaradványokat, drágaköveket, meteoritokat, illetve ezekből készült ékszereket és dísztárgyakat.

Olyan résztvevőink is lesznek, akik saját maguk gyűjtötték a bemutatott ásványokat. A börzén helyet kapnak majd természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó kiállítók (aurafotó, íriszdiagnosztika, sorselemzés, asztrológus, stb.), valamint Egészség-sziget és szakmai előadások.

Az interaktív gyerekprogramok elsősorban a gyermekek ilyen irányú érdeklődését próbálják kielégíteni és felkelteni. A programok között van drágakőfa-készítés (ingyenes), ősmaradvány-gipszöntés (ingyenes), kígyósimogató és ékszerkészítés alapműveleteinek elsajátítása. A tavalyi évhez hasonlóan, idén is várja a Geológia iránt érdeklődőket az ingyenes Földtudományos Játszóház az ELTE TTK Természetrajzi Múzeum szervezésében!

Szeretettel várunk mindenkit, kicsiket és nagyokat: akik érdeklődnek a geológia, ásványok, ősmaradványok, drágakövek, meteoritok, ékszerek, illetve ezotéria iránt. Minden bizonnyal találnak majd kedvükre való programot a három nap alatt!

Jegyár: felnőtt: 400 Ft |gyerek (18 éves korig) 200 Ft

 

Vélemény, hozzászólás?