A Kerület Napja a Millenárison 2013. Június 14-15.

A II. Kerületi Önkormányzat ingyenes kulturális és szórakoztató fesztiválját június 14-én és 15-én tartják a Millenárison. Ismét népszerű előadók vállaltak fellépést a kerület legnagyobb ünnepén. Eljön Halász Judit, Szikora Róbert és az R-GO együttes, Molnár Ferenc Caramel, Tolvai Renáta, valamint a legutóbbi Megasztár fiatal énekeseinek: Nagy Kristófnak, Szakos Andreának és Talán Attilának a dalait élvezheti a közönség. A koncerteken kívül szombaton reggel 10 órától gyermek- és családi programok várják az érdeklődőket a Millenárison. Idén is lesz főzőverseny és a kerületi nemzetiségi önkormányzatok konyháját bemutató Ízek utcája. Ezen kívül számos szakmai, civil és állami szervezet tart bemutatót tevékenységükről.

Részletes program:

Június 14. péntek – szabadtéri színpad| 19.00

19 órától Tolvai Renáta énekel.

20 órától Molnár Ferenc Caramel 90 perces nagykoncertjét élvezheti a közönség

Június 15. szombat – szabadtéri színpad, park| 10.00

10–19.30 óráig: Családi nap: légvárak, ugrálóvár, mászófal, egészségpont, Sziamarczi családi játszóház, nemzeti ízek vására, a Duna Művészegyüttes műsora.

10.30 órától Halász Judit koncertjére várják a gyerekeket.

10–16 óráig Bemutatkozik a II. Kerületi Rendőrkapitányság, Budapest Főváros Kormányhivatala II. Kerületi Hivatala, a Budapest Főváros Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve, valamint kitelepül a KSH Könyvtár is.

12 órától Ízek utcája

A II. kerületi nemzetiségi – a bolgár, a görög, a horvát, a lengyel, a német, az örmény, a szerb, a szlovák és az ukrán önkormányzat – adnak ingyenes ízelítőt nemzetük konyhájának fogásaiból. A kulináris élvezeteket kulturális műsorokkal egészítik ki.

13 órától Főzőverseny

Az önkormányzati képviselőkből, a polgármesteri hivatal dolgozóiból, a II. kerületi Rendőrkapitányság munkatársaiból és a kerületi iskolák igazgatóiból álló csapatok mérik össze tudásukat.

17 órakor kezdődik Nagy Kristóf „Bozont”, Szakos Andrea és Talán Attila koncertje.

18 órától Szikora Robi és az R-GO koncertje.

19 órától The Carbonfools ad koncertet a Klebelsberg Kultúrkúriában.

 

A belépés díjtalan!

Vélemény, hozzászólás?