Az ősz világa! – Kreatív Családi Pályázat

A pályázó családok olyan, a gyermekek által készített kreatív alkotásokkal indulhatnak, amelyekhez többnyire a család által gyűjtött „alapanyagokat”, természeti kincseket használtak fel, és amely pályamunkák kifejezik az ősz hangulatát, és a lehetőségeket, az őszi élményeket, amelyekkel a család szívesen él, és amelyekben szertelen örömét leli.

A pályázat célja

A pályázat célja, hogy felhívjuk a figyelmet az ősz nyújtotta remek kalandokra, és egyben ösztönözzük a családokat az őszi kirándulásokra és a szunnyadó kreativitásuk felébresztésére.

A pályázat célcsoportja

A Pályázaton részt vehet minden 6-14 éves gyermek és családja egy alkotással.

A pályázat részletei

A Pályázóknak nevezési díjat nem kell fizetni. A Pályázó adatait harmadik félnek nem adjuk át. A Pályázaton való részvétel feltétele, hogy a Pályázó család elfogadja a nevezési és részvételi feltételeket és regisztrálja magát a www.lehetosegekhaza.hu weboldalon. A regisztrációs lap kitöltésével és az elkészült pályamunkát bemutató kép feltöltésével a Pályázó család automatikusan tudomásul veszi és elfogadja a nevezési és részvételi feltételeket.

A kézműves pályamunkák elkészítéséhez fel lehet használni bármilyen, a természetben található anyagot (pl.: botok, termések, falevelek, virágok, kövek. stb.). Továbbá megengedett, hogy ha szeretnék, akkor a természeti kincseket anyagokkal, rajzokkal stb. montázsolják a Pályázók. A pályamunkáról készülő kép, amelyet be kell küldeni a zsűrinek, felbontása legalább 2 MP, JPG formátumú legyen.

A Pályázaton való részvétel feltétele, hogy a Pályázó család elfogadja a nevezési és részvételi feltételeket és regisztrálja magát a www.lehetosegekhaza.hu weboldalon 2012. szeptember 25. és november 15. között. A regisztráció során lehet a pályamunkáról a képet és a hozzá tartozó rövid leírást feltölteni, illetve beküldeni.

A Pályázók pályamunkájuknak adnak egy címet és egy rövid, (szóköz nélkül számított) maximum 1 000 karakteres leírást csatolnak hozzá, amelyet szintén a regisztráció során kell feltölteni. A leírás elmagyarázza, hogyan szimbolizálja az alkotás az ősz világát és a családi programot, amelyet megjelenít! A leírásokat az MMM Magazin Testben lÉlek rovatának cikksorozatában való felhasználása céljából kérjük.

A pályaművek elbírálása és díjazás

Szeretnénk, ha a pályamunkákat minél többen láthatnák és élvezhetnék. Így a zsűri három díjazottja mellett lesz 1 közönségdíjas alkotás is, amely díjat a Facebook használók ítélhetik oda a gyereknek illetve családjának. Így a döntést decemberben a közönség és egy zsűri hozza majd meg. A képek zsűrizését Balla Margit grafikus művész, az MMM Magazin, a Lelkes Tornastúdió és az Esélyek és Lehetőségek Kft. munkatársaiból álló zsűri végzi, a döntés ellen fellebbezni nem lehet.

Díjak

  • Első helyezett család: a Fővárosi Állatkertbe nyer egy Gyermek + kísérő egyéves bérletet és egy egyéves előfizetést az MMM Magazinra.
  • Második helyezett család: a Fővárosi Állatkertbe nyer egy családi belépőjegyet és egy egyéves előfizetést az MMM Magazinra.
  • Harmadik helyezett: a Budakeszi Vadasparkba nyer egy családi belépőjegyet és egy egyéves előfizetést az MMM Magazinra.
  • A közönségdíjas család: a Fővárosi Állatkertbe nyer egy családi belépőjegyet és egy egyéves előfizetést az MMM Magazinra.

A Pályázat kiírói 2012. december 8-án vendégül látják a Mikulást, aki az nap részt vesz a Testben lÉlek kiránduláson, ahol átadja a családoknak a nyereményeket. A kirándulás a Budai Hegyekben lesz.

Szavazás menete és a nyeremények

Szavazatokat 2012. november 17. és december 6. éjfél között a Facebook oldalunkon lehet leadni, a képek lájkolásával, azaz a képek alatt található “Tetszik”/”Like” gomb megnyomásával.

A pályamunkák elérhetőek és a szavazatok leadhatók 2012. november 17-től a www.facebook.com/TestbenlElek képgalériájában.

A szavazók között kisorsolunk 2 db tornabérletet (5+1 alkalmas) a Lelkes Tornastúdióba, 2 db kineziológiai érzelmi stresszoldást (a harmónia jegyében) és 2 db egyéves előfizetést az MMM Magazinra.

Egy szavazó egyszerre több képre is szavazhat, azonban szavazatainak számától függetlenül, minden érvényesen szavazó csak egyszer vesz részt a sorsoláson.

A pályázat benyújtásának határideje

2012. november 15.

Kapcsolat a pályázat kiírójához

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket a palyazat@lehetosegekhaza.hu e-mail címre lehet nekünk elküldeni!

Tovább a pályázat kiírójának oldalára

Az ősz világa! – Kreatív Családi Pályázat

Vélemény, hozzászólás?