Családi csodanap Újpesten 2014. Május 17.

2014. május 17-én szombaton délelőtt, 9 és 13 óra között izgalmas bogárbemutatóval, családi zenebonával és élményekkel várja a családokat, óvodába készülő gyermekeiket és testvéreiket egy közös játékra a Kiskavicsok Magánóvoda és Fejlesztőház nyílt, családi napja alkalmából.

A Kiskavicsok Magánóvoda a megfelelő nevelőmunka zavartalan biztosítása érdekében  szombaton rendezi meg családi napját. Gyurity Zsuzsanna óvodavezető reméli, hogy így apukák  is szép számmal csatlakozni tudnak a  programhoz. Gyurity Zsuzsanna elmondta: „Tapasztalataink szerint egyre tudatosabbak a szülők az óvodaválasztással kapcsolatban. Sok család felismerte, hogy mennyire fontos az óvodai időszak a gyerekek számára.” 

Az óvodába készülő csemetéket családi zenebonával, gólyaépítéssel, puha és barátságos tűzkerékkel, óriási szivacs építőkockákkal, egészséges finomságokkal és rengeteg lufival várják. A hagyományteremtő családi csodanapon nemcsak az óvoda kertjét foglalhatják el az érdeklődő családok, hanem a csoportszobákban  is meglepetésekre bukkanhatnak  az érdeklődők. Az óvodaválasztás előtt álló szülők, nagyszülők  a köznevelési törvény óvodákat érintő szabályozásáról szóló előadást is meghallgathatnak. A nap fénypontja az az interaktív bogárbemutató lesz, mely során élő bogarak és makettek bemutatásával hozzuk közelebb e titokzatos világot a kicsikhez, akik magukra öltve a szarvasbogár fejét, a pillangók szárnyait vagy épp a hernyó „ruháját” kipróbálhatják, milyen is a bogarak életet.

A program mindenki számára ingyenes. Újpest kertvárosi részén, zöld környezetben álló ódon villaépület ad otthont a Kiskavicsok Magánóvoda és Fejlesztőháznak. Az óvoda megközelíthető  mind a Váci, az Árpád és a Fóti út felől, az utcában ingyenes a parkolás.

 

A www.kiskavicsok.hu oldalon regisztráló és résztvevő első 20 családot ajándékkal lepik meg.

Kiskavicsok Magánóvoda és Fejlesztőház – „Ahol jó gyereknek lenni”
1047 Budapest, Vécsey Károly u 120., kiskavicsok@gmail.com, www.kiskavicsok.hu

Vélemény, hozzászólás?