Gyerekek négy keréken az Arena Plazában 2013. Július 01-31.

Gyerekek négy keréken az Arena Plazában

Gokartpálya kicsiknek és nagyoknak a bevásárlóközpontnál 

Az autóvezetést nem lehet elég korán elkezdeni. Az Arena Plaza most lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy már egészen kis korukban, biztonságos körülmények között próbálják ki, milyen érzés járművet irányítani. A sportolás örömeit is átélhetik közben: a bevásárlóközpontnál egész júliusban pedálos gokartpálya várja a kis- és a nagyobb gyerekeket és felnőtteket.

Az Arena Plazában a vásárlás most mindenki számára élmény lehet: a mini versenyautók az egész családnak kellemes kikapcsolódást nyújtanak. A bevásárlóközpontnál – a tribün és a Lelátó kapu előtt – július 1-31. között, hétköznapokon 14-20 óráig, hétvégén pedig 10 és 20 óra közt várják a gokartozni vágyókat.

A felnőttek számára egy kis felfrissülést jelenthet nézelődés közben, a gyerekek pedig biztosan szívesebben csatlakoznak a bevásárláshoz, ha a gokartozás lehet a jutalom a nap végén. A mini versenyautókkal minden egyes kanyar új élményt nyújt, 3 éves kortól 99 éves korig mindenki kipróbálhatja, milyen jó a gokartozás. A pedálos járgányokkal egyszerre többen róhatják a köröket, így még izgalmasabb a játék. Sport, vezetés, vidámság – a hosszúra nyúlt vásárlást is imádni fogják a lurkók, ha közben gokartozni is lehet!

Megközelítés: a gokartpályához a Kerepesi út felől a parkolóbejárat mellett, az Arena Plazából pedig a New Yorker áruházon keresztül juthatunk el.

Vélemény, hozzászólás?