Bónusz szerencsejáték 3d és rulett ingyen

  1. Magyar Nyerőgépek Együttes Mulatós Játék: Nagyon szerettem hozzá Firestarter, az ördögi tervezett slot kínál egy jó adag részlet, amely meghatározza, hogy a játék belsejében, amelyek a red seven, férfi ördög, női ördög art and sounds.
  2. Ingyen Elektronikus Blackjack Játék - A Vegas Lounge Casino fantasztikus és egyedi üdvözlő bónuszt kínál Önnek.
  3. Letöltés Ingyenes Bónusz Nyerőgép Kaszinó Játék 2023-Ban: Is megpróbál e-rewards, Összevegyül, surveybods, viewsbank és maximiles.

Letöltés nélküli nyerőgépek

Útmutató Kaszinó Játékkártyáihoz Magyarországon 2023
Ezután használja a No deposit bónuszokat az új kaland elindításához, és úgy dönt, hogy a nyereményeket valódi pénzben tartja, vagy újra befektet a játékaiba.
Leghíresebb Nyerő Magyar Gyümölcs Nyerőgépek Online
Crystal Waters élvezetes a funkciók, a téma és a progresszív jackpot.
Ez az, hogy keres mobile reload bónusz vagy mobil ingyenes pörgetést.

Kaszinó nincs letét bónusz blackjack ász értéke

Ingyenes Oldalak Szerencsejátékhoz És Ruletthez
Néhányatok számára, valószínűleg soha nem fordult meg a fejében, de sokatok számára, minden bizonnyal bólogat a jóváhagyásban.
Játékautomaták Ingyen Játékok
Ezenkívül az alkalmazás a következő eszközökön futtatható.
Blackjack És Spins Bónuszokkal

Karácsonyi varázslat – mese és rajzpályázat a Kölyökbirodalommal

Karácsonyi rajz és mesepályázat a Kölyökbirodalom családi oldallal!

Álmodoztál már egy olyan Karácsonyról, ami a valóságban még nem történt meg veled? Szeretnél egy olyan meghökkentő és varázslatos világba csöppenni a nagy ünnepen, amit csal álmaidban láttál? Most lehetőséged van rá! Engedd szabadjára a fantáziádat és meséld el nekünk, milyen Karácsonyról álmodsz. Vannak-e benne rejtélyes mesefigurák, érdekes és varázslatos történések, szárnyalj a képzeleteddel, mert a mesékben bármi megtörténhet!

Rajzold le és írd le nekünk a mesédet.

Pályázat kiírása:

3 korosztályban indítjuk a rajz+mesepályázatunkat:

3-5 évesek: (itt természetesen nem a gyermek, hanem az anyu vagy apu fog segíteni a mese leírásában, megfogalmazásában, a kis manó elmeséli) – a rajzot azonban a gyermektől várjuk, ebben a korosztályban ez a hangsúlyos

6-8 évesek:  ha még nem tud írni a gyermek, természetesen itt is elfogadjuk, ha a szülő írja le, de nagyon fontos, hogy a a történet és a rajz is a gyermek munkája, gondolatvilága legyen

9-12 évesek: itt egyértelműen a gyermek írja, rajzolja a saját kis történetét

Beküldéssel kapcsolatos fontos információk:

  • Kérjük a rajzokat jpg file-ban (640×480), a mesét egy word file-ban küldjétek be nekünk az info@kolyokbirodalom.hu e-mail címre név és kor feltüntetésével. Facebook oldalunkon közzé tesszük a beérkezett alkotásokat, a beküldés sorrendjében (www.facebook.com/kolyokbirodalom)
  • Az eredeti rajzot a mesével együtt kérjük postázni az alábbi címre: 1182 Bp. Alacskai út 24. Kiddy World Kft. nevére. Kiállítást, ünnepélyes díjátadóval és egész napos családi programmal tervezünk, ehhez szükséges postán elküldeni a kis mestermunkákat. Ne felejtsétek el a rajz hátoldalára ráírni a gyermek nevét, korát és a szülő elérhetőségét – mobil számát.
  • A rajz elküldésével automatikusan elismered, hogy az a gyermeked munkája és beleegyezel abba, hogy ezt a kiállításon elhelyezzük a gyermek nevével és korával.
  • Egy gyermek max. 2 rajzot küldhet be a mesével.
  • Óvodák, iskolák egyszerre is beküldhetik a pályaműveket, nem szükséges egyenként. (név, kor, pedagógus, vagy kontakt személy elérhetőségének feltüntetésével)

Beküldési határidő: 2012. november 30.

Eredményhírdetés: 2012. december 08.

Kiállítás, ünnepélyes díjátadóval és egész napos családi programmal December 22-én, szombaton – az összes kis pályamű ki lesz állítva, s egész napos családi programmal egybekötve, amire szívesen látjuk a család apraja-nagyját (részletes programterv később)

Zsűrizés: a nyerteseket egy 4 főből álló zsűri fogja kiválasztani, valamint lesznek különdíjak, amit a felajánló partner fog kiválasztani. A képeket/meséket a Facebook-on lehet lájkolni, de nem a lájkok száma fog dönteni a nyertesek kiválasztásában.

Nyeremények:

3-5 évesek:

1. hely:

 2. hely:

 3. hely:

Különdíj: műtermi fotósorozat, amely tartalmaz 20 db nyers és ebből 5 db retusált képet a Molnarfoto.com felajánlásában.

Legkreatívabb rajz: könyvcsomag a Minivilág felajánlásában

Másik különdíj a Csanád Ovi felajánlásában: 10 főre szóló szülinapi buli, dekorációval, animátorral, helyszín biztosítással.

Különdíj: kis éjjeli lámpa a Fitthaz.hu felajánlásában. (www.fitthaz.hu/Beurer-termekek/Beurer-JBY-32)

Egyéb felajánlások: Hercegnős matricák, plüss panda és plüss majom, Merida poszter a PlayON KIDS felajánlásában.

6-8 évesek:

1. hely:

 2. hely:

3. hely:

Különdíj: szülinapi buli a Kalandpark Játszóház felajánlásában. 10 fős szülinapi buli – értéke 27,000 Ft. Az ár tartalmazza: az egész napos korlátlan játékidőt (napijegyet), az egyik varázslatos zsúrtermük használatát 2 órán keresztül, 0.5 l/fő üdítőt és egy választható ételt (pizza/meleg szendvics/hideg szendvics/sült krumpli), az arcfestést, találkozást egy mesehőssel, ajándékot az ünnepeltnek.

Különdíj: családi mérleg a Fitthaz.hu felajánlásában (www.fitthaz.hu/Beurer-termekek/Beurer-JPS-11-Csaladi-merleg)

3 legkreatívabb rajz (3 külön gyerkőc): 5-5 ezer Ft értékű vásárlási utalvány a Gyermekruhashop.hu felajánlásában.

9-12 évesek:

1. hely:

2. hely:

3. hely:

9-12 évesek Különdíj: Gyermekfotózás egy szabadtéri vagy otthoni mini fotósorozat Szajcz Anita fotóművész felajánlásában

Különdíj: családi mérleg a Fitthaz.hu felajánlásában (www.fitthaz.hu/Beurer-termekek/Beurer-JPS-07-Csaladi-merleg)


Az összes – mindhárom korosztály – beküldő közül kerül kiválasztásra:

Legeredetibb rajz alkotója: 2 éjszakás családi hétvége a Hotel Residence**** Siófok  felajánlásában

valamint

3 db családi belépő a Szentendrei Skanzen felajánlásában

A nyerteseket e-mailben értesítjük, valamint Facebook oldalunkon is közzé tesszük.

A kiíráshoz az illusztrációt készítette: Lidia Steiner, Facebook oldalát ITT megtaláljátok.

 

Vélemény, hozzászólás?