Vörösmarty Mihály: Csongor és Tünde – rendhagyó beavató színházi bemutató a Karaván Színház előadásában 2012.december 09.

Vörösmarty Mihály: Csongor és Tünde

RENDHAGYÓ BEAVATÓ SZÍNHÁZI BEMUTATÓ

a Karaván Színház előadásában

2012. december 9. vasárnap 11.00 óra

Az előadás ingyenes!

Előadásunk célcsoportjai az általános iskola 7-8. osztályos tanulói és a középiskolások

A Csongor és Tünde különös színmű a boldogságkeresésről. Az élet értelmét kutató filozofikus drámai mű, mesei környezetben.

A Csongor és Tünde története kétségessé teszi  az élettől, a realitásoktól elszakadó álmodozást, a hagymázas illúziókat! A romantikus darab fő mondanivalója, hogy a látszatértékek világában a tiszta szerelem, a hűség, az állhatatosság azok a legfőbb értékek, amelyek által boldogok lehetünk.

A mű színpadi feldolgozása alkalmat ad a  színház kulisszáinak megismeréséhez.

A színészek többségében olyan hivatásos művészek, akikkel a Karaván Művészeti Alapítvány már több darabban dolgozott együtt. A társulat az alapítvány volt és jelenlegi növendékeivel lesz teljes. A darabot Tóth Géza rendezte, aki eddig hét előadásunk rendezője volt, ezek többsége szintén gyermekelőadás. 

Színészek

Balogh Vera, Deák Fruzsina, Farkas Franciska, Farsang Emese, Guary Szandra, Jászberényi Gábor, Kroó Balázs, Lőrincz Sándor, Mózes Balázs, Rácz Panni, Szegedi Tamás, Szkiba József, Tóth Olivér, Tóth Zsófi, Varga Klári 

NAPHÁZ KHAMORRO

Fővárosi Roma Oktatási és Kulturális Központ

1081 Budapest Népszínház utca 31.

Bővebb infó: http://www.karavan.co.hu

Vélemény, hozzászólás?