10 éves a Szalóki Ági gyerekzenekar – Jubileumi koncert 2015. Április 18.

Nincs olyan szülő vagy gyermek, aki ne ismerné a Téli-nyári laboda, a Cipity Lőrinc, a Gingalló és a Körforgás dalait. A többszörös Fonogram-díjas Szalóki Ági gyerekzenekar dalai 10 éve csendülnek fel a kisgyerekes otthonokban, elalvás előtt, felkelés után, reggelinél, délutáni játék mellett, és titokban akkor is, amikor a gyerekek nincsenek otthon.

Április 18-án a zenekar jubileumi koncertjén megszólalnak a legismertebb dalok, többek között a József Attila, Tamkó Sirató Károly, Szabó T. Anna, Erdős Virág, Jónás Tamás és Garaczi László költeményei alapján készült dalok. A színes, izgalmas zenei világ, a magyar, a cigány, a mali, a pigmeus és az indiai zenei hagyományok mellett a dalok a jazz és a könnyűzene világából is merítenek.

„Az elmúlt tíz évben zenekarommal több száz gyerekkoncertet adtunk határon innen és túl. Minden egyes lemez a Téli-nyári laboda, a Cipity Lőrinc és a Gingalló után is úgy éreztük, sok család éppannyira várja az új lemezt, mint mi. Bízunk benne, hogy a 10 éves koncert csak egy állomás, és még nagyon sok gyereket tudunk megszólítani, tudunk bennük nyomot hagyni a zenénkkel” – monda Szalóki Ági.

 

A jubileumi koncert

időpontja:                 2015. április 18. 11:00

helyszíne:                  Marczibányi Téri Művelődési Központ

                                   Marczibányi tér 5/a, Budapest, 1022

 

További információ:       https://www.facebook.com/events/1054338394581571/

                              

 

Vélemény, hozzászólás?