8. Millenáris Ásványbörze és Geológiai Napok a Millenárison 2014. Június 13-15.

Június 13-tól 15-ig kerül megrendezésre a 8. Millenáris Ásványbörze és Geológiai Napok. Az egyre több látogatót befogadó rendezvény folyamatosan bővülő programkínálattal és még több látnivalóval hálálja meg a lelkes ásványrajongóknak és érdeklődőknek, ha ismét kilátogatnak a Millenáris D pavilonjába. 

Június 13-tól 15-ig a Millenáris D pavilonja kicsit átalakul és egy különleges meseszerű birodalomnak ad majd otthont, ahol a laikusok, a szakértők, a rajongók és a véletlenül odatévedők sem fognak unatkozni.

Lesz játszóház, a vállalkozó kedvűeknek aranymosás és további szórakoztató gyermekprogramok. Naponta négy alkalommal 3D-s barlangvetítés, amely a korábbi börzék tapasztalatai alapján minden korosztály fantáziáját megragadja. A vetítések során szinte kézzel fogható térérzékelés mellett tárul elénk a barlangok csodálatos világa és a barlangi ásványok szemet gyönyörködtető képe. A kisállat simogató most is várja majd az érdeklődőket, de aki a természet helyett inkább spirituálisabb vonalon nézelődne, annak sem kell aggódnia, hiszen lehetőség lesz ezoterikus szolgáltatásokat is kipróbálni.  A kiállítás területén található majd egészségsziget is, ahol lehetőségünk lesz szellemi egészségünk mellett egy kicsit a fizikaira is koncentrálni. A kiállított ásványok mellett belőlük készült tárgyakat is vásárolhatunk, akár egy egyedi ékszer vagy egy különleges dísztárgy formájában. Több hasznos és érdekes előadás mellett szombaton és vasárnap Földtudományos játszóház is várja majd az érdeklődőket az ELTE TTK Természetrajzi Múzeum jóvoltából. Az ásványok és az állatok mellett a növények is nagy szerephez jutnak, hiszen bonsai kiállításon is bámészkodhatnak az őket kedvelők.

Amiről pedig nem szabad elfelejtkezni, hogy ezekre az eseményekre azoknak is érdemes kilátogatni, akiknek fiókjában ott lapul egy-egy ismeretlen szépség, hiszen a börzén szakemberek segítenek az ingyenes drágakő-határozásokon.

A részletes programról bővebb információ itt olvasható:

https://www.facebook.com/asvanyborze

www.asvanyborze.com

 

8. Millenáris Ásványbörze és Geológiai Napok:

 

Helyszín: Millenáris „D” épület, 1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20

Időpont: 2014. június 13 (péntek) – 15 (vasárnap)

Péntek-vasárnap: 10-19 óra

 

Vélemény, hozzászólás?