Áprilisi Minivilág események

Zenés minivilág matiné a Pagony játszósarkában

Szeretettel várunk tavaszi matinéinkon, délelőttönként 10:30-tól a Pozsonyi Pagony játszósarkába. Tavaszi dalok, csalogató mondókák és remek könyvek várnak mindenkit!

2013. április 18., csütörtök 10:30

Fellépő: Gelencsér Tünde

Helyszín: Pozsonyi Pagony (Bp, 13. kerület, Pozsonyi út 26.)

Minivilág könyvek idén is a Könyvfesztiválon

Idén is találkozhattok velünk az áprilisi Nemzetközi Könyvfesztivál gyerekprogramjai között. A Tessloff Babilon Kiadó rendezvényén a sok dal és vers mellett felcsendül, az Eszter-lánc mesezenekar tagjainak előadásában Nyulász Péter alkotása, a Gyere játszani! című kötet verse. Számos akcióval, meglepetéssel és szakértői beszélgetéssel is várjuk a családokat!

A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a világirodalom és a hazai szellemi élet kiemelkedő képviselői részvételével kulturális programok sokaságát kínálja: író-olvasótalálkozók, felolvasások, dedikálások, irodalmi estek, könyvpremierek, művészkönyv-bemutatók, kerekasztal-beszélgetések, koncertek, színházi bemutatók, kiállítások, filmvetítések várják az érdeklődőket.

Beszélő babakezek bemutató és mini koncert

Időpont: 2013. április 19., péntek 15.30

Közreműködők: Kárász Eszter és Molnár György (Eszter-lánc mesezenekar), Zentai Kata, babajelbeszéd szakértő

Műsor: A Beszélő babakezek köteteinek bemutatása, melynek keretében felhangzik Nyulász Péter versének megzenésített változata az Eszter-lánc mesezenekar tagjainak előadásában.

Helyszín: 20. Nemzetközi Könyvfesztivál, Millenáris (1024. Kis Rókus u. 16-20.) Gyereksarok

Zenés matiné és koncert a legkisebbeknek a minivilággal

Bemutatjuk, a Beszélő babakezek: Gyere játszani! című kötetének iPAD-r e készült alkalmazását, és könyv verséből készült dalt, az Eszter-lánc mesezenekar előadásában!

A Tessloff Babilon Kiadó minivilág könyvcsaládjának különleges kiadványai, a Beszélő babakezek két kötete. A Menjünk sétálni! és a Gyere játszani! című könyvek egy különleges módszert, a babajelbeszédet veszik alapul. A csodás rajzok Pap Kata alkotásai, a könyvek versét pedig Nyulász Péter írta, melynek megzenésített változatát az Eszter-lánc mesezenekarnak köszönhetjük. Vidám délután, sok zene, szakértői beszélgetés és akciós könyvvásár várja a családokat!

Időpont: 2013. április 24. szerda, 17:00

Közreműködők: Kárász Eszter és Molnár György (Eszter-lánc mesezenekar), Zentai Kata, babajelbeszéd szakértő

Helyszín: KÖKI Terminál II. emelet, Nyitott Könyvespolc

További részletek: http://www.minivilag.hu/esemenyek/aktualis/

Vélemény, hozzászólás?