Ásványbörze a MOM Sportban 2014. Október 11-12.

2014. Október  11-12. Újra az ásványok és az értük rajongók hétvégéje lesz.  Ezúttal azonban új helyen, megújulva, a MOM Sportban vár minket ez a különleges világ. Az egyre több látogatót befogadó rendezvény folyamatosan bővülő programkínálattal és még több látnivalóval hálálja meg a lelkes ásványrajongóknak és érdeklődőknek, ha ezen az októberi hétvégén a MOM Sportba látogatnak.  

Október 11- 12. különleges hétvége lesz a MOM Sport történetében is, hiszen nevétől eltérően most nem egy sport rendezvénynek ad helyet, hanem a Millenárisról érkező Lelkes Ásványbörzének. Újdonság lesz ez a régi látogatóknak és az újaknak is, hiszen a különleges meseszerű birodalom a régi tradíciókkal, de mégis kicsit másként várja most a vendégeit. Egy biztos, a laikusok, a szakértők, a rajongók és a véletlenül odatévedők sem fognak unatkozni.

A kicsiknek és az örökmozgóknak lesz játszóház, gyermekfoglalkoztató és aranymosás is, így a szülőknek nem kell aggódniuk a porontyok szórakozása miatt. Naponta több alkalommal 3D-s barlangvetítések láthatóak, amelyek a korábbi börzék tapasztalatai alapján valószínűleg most is komoly sikert aratnak. A vetítések során szinte kézzel fogható térérzékelés mellett tárul elénk a barlangok csodálatos világa és a barlangi ásványok szemet gyönyörködtető képe, így biztosan egyedi élményben lesz részünk. A kisállat simogató most is várja majd az érdeklődőket, de aki a természet helyett inkább spirituálisabb vonalon nézelődne, annak sem kell aggódnia, hiszen különböző ezoterikus szolgáltatásokat is kipróbálhat. A kiállítás területén található egészségsziget is, hogy az ásványok és a programok mellett fizikai állapotunkkal is törődhessünk. A kiállított ásványok mellett belőlük készült tárgyakat is vásárolhatunk, akár egy egyedi ékszer, vagy egy különleges dísztárgy formájában. A szórakoztató programok mellett, több igazán hasznos és érdekes előadás is vár ránk ezen a hétvégén, az ásványok és az állatok mellett pedig a növények is nagy szerephez jutnak, hiszen bonsai kiállításon is bámészkodhatnak az őket kedvelők.

Amiről pedig nem szabad megfeledkezni, hogy ezekre az eseményekre azoknak is érdemes kilátogatni, akiknek fiókjában ott lapul egy-egy ismeretlen szépség, hiszen a börzén szakemberek segítenek az ingyenes drágakő-határozásokon.

A részletes programról bővebb információ itt olvasható:

https://www.facebook.com/asvanyborze

www.asvanyborze.com

Ásványbörze a MOM Sportban:

Helyszín: MOM Sport, 1023 Budapest, Csörsz utca 11-12

Időpont: 2014. október 11 (szombat) – 12 (vasárnap)

Szombat-vasárnap: 10-19 óra

Vélemény, hozzászólás?