Ben10 Omniverzum a Cartoon Network csatornán

Ben10 Omniverzum a Cartoon Network csatornán

backed creditMARATON: március 3. vasárnap 13.55

ÚJ EPIZÓDOK: március 6-tól szerdánként 16.00-kor

A Cartoon Network meglepetéssel készült azok számára, akik nem tudnak betelni a Ben 10 Omniverzum című sorozattal: félnapos, maratoni vetítés a Ben 10 Omniverzum első tíz epizódjából. Kiváló alkalom, hogy felfrissítsük a memóriánkat, és újraéljük a sorozat első évadjának és Ben 10 lélegzetelállító kaladjainak legemlékezetesebb momentumait, és egyben ráhangolódjunk a három nappal később induló vadonatúj Ben 10 Omniverzum évadra.

 

A sorozat rajongóinak számos izgalmas Ben 10-meglepetéssel kedveskedik a Cartoon Network az új évad és a maraton alkalmából: elindul többek közt a NAGY BEN 10-KVÍZ, ahol a maraton epizódjaiból összeállított kérdéssorozatra helyesen válaszolók garantáltan nyernek egy Ben 10-relikviát!  Részletek a www.CartoonNetwork.hu oldalon.

 

A világ legnépszerűbb alakváltó szuperhőse március 6-án dupla epizódban tesz tanúbizonyságot emberfeletti képességeiről az új évad bemutatója alkalmából. Vajon Khyber, a titokzatos vadász, aki folyamatosan a nyomában lohol, képes lesz ezúttal a legyőzni Bent? Vagy Kevin és Gwen tavaszi szüneti látogatása hoz váratlan fordulatot a történetbe?

Nincs hozzászólás

Mondd el a véleményed

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

#Kövess minket az Instagram oldalán is!