Családi Hétvége a Sweet Escape szabadulószobában 2015. április 4-5.

A magyar eredetű 60 perces élő interaktív szabadulós játékok mára már meghódították egész Európát! Most adunk még egy nyomós érvet, hogy Te is kipróbáld, és részese légy ennek a fantasztikus szabadidős élményprogramnak!

Olyan szórakozásban lesz részetek, hogy tátva marad a szátok!

Harmadik alkalommal április első hétvégéjén a Sweet Escape elképesztő ajánlattal áll elő a szabadulószobák történetében! Foglalj időpontot bármely szabadulós játékunkra és a játék végén INGYENESEN kaptok egy látványos BŰVÉSZ műsort, ott élőben, a helyszínen!

Mi az a szabadulós játék?

A szabadulós játékban 2-6 fős csapatok vágnak neki egy-egy izgalmas küldetésnek (pl.: „Találd meg a kincset”, „Szabadulj ki a fogságból”, „Kapd a banditákat”) mely során, különböző furfangos logikai- és ügyességi feladványok megoldásával jutnak kulcsokhoz, titkos kódokhoz, melyekkel zárt ajtókat, lakatokat kell kinyitni, lépésről lépésre a cél felé. Az izgalmat és az adrenalint az idő múlása is fokozza, mert a küldetés teljesítésére mindössze 60 perce van a csapatoknak.

Csapatépítés felsőfokon!

A Sweet Escape szabadulós játék nagyszerű lehetőség arra, hogy a résztvevők próbára tegyék, és egyúttal fejlesszék mind formális logikai, mind kreatív gondolkodásmódjukat. Különösen jól fejleszti az együttműködési készséget és a hatékony kommunikációt. Játék közben sokat nevetnek a csapatok, de ami különösen jó, hogy a szabadulószobáknak rendkívül erős csapatépítő jellege van. Mikor beléptek egy szabadulószobába, úgy tűnik, mintha semmi különös nem volna odabent, de miután elkezdtek együtt nyomozni, keresni-kutatni, és sokat ötleteltek, rádöbbentek, hogy bizonyos dolgokat összekombinálva, vagy jó helyen használva a megfelelő módon kijön egy kód, ami kinyithat ajtót, vagy lakatot, vagy olyan információra bukkantok, ami továbbvisz benneteket. A furfangos feladványok olykor könnyebbek, de olykor komoly fejtörést okoznak a játékosoknak, de pont ez adja a játék sava-borsát, hogy tényleg van kihívás!

Sikerélmény, és önbizalom növelés

A közös játék öröme, és különösen a közös siker hozzájárul mind az egyén önbizalmának, mind a csapatkohézió megerősítéséhez.  Különösen figyelmébe ajánljuk ezt a játékot kiskamasz, kamasz gyerekek szüleinek! Napjainkban nagyon sok gyerek rengeteg időt tölt "kettesben" a számítógépével, okostelefonjával. Ezért különösen fontos, hogy a szülők tudjanak olyan élvezetes időtöltést találni, alternatívát kínálni gyermekeik számára, amelyek ellensúlyozásképpen épp az együttműködési és kommunikációs készségeket fejleszti úgy, hogy azonnali pozitív visszajelzést, sikerélményt nyújt a gyerekek számára!

Családbarát szabadulószoba 9-99 éves korig

A Sweet Escape szabadulós játékban nincs ijesztgetés, nincs horror és nincs szükség erőre vagy lexikális tudásra! Kizárólag józan paraszti eszünkre és csapatmunkára van szükség. Kellemes, kultúrált környezetben zajlik a játék, mely minden perce örök élmény marad! A bezártsági gondokkal küzdők számára is ajánlott, mivel nálunk nem vagytok konkrétan kulcsra zárva, a játék során bármikor el lehet hagyni a szobát, majd akár visszatérni, és újra bekapcsolódni.

Családi program, leánybúcsú, legénybúcsú, osztálykirándulás, vagy céges csapatépítés?

A Sweet Escape remek választás bármely program megszervezésére, akár több tucat résztvevővel! Külföldiek számára is ajánlott, a Sweet Escape nyelvfüggetlen szabadulószoba, lényeg, hogy a játékosok egymással tudjanak kommunikálni. A játék tetszőlegesen alakítható akár 2-3 órás programmá, a csapatok egyszerre indítása, versenyeztetése nem probléma.

Most varázslatos szabadulószoba hétvége!

Itt az alkalom, hogy pénzedért, most még több garantált élményt kapj!

Kapd össze a bandát, egyeztess velük most, mert ez egy talán vissza nem térő alkalom, és a szabad időpontok nagyon gyorsan elfogynak! Jelenleg sehol máshol nem kaptok a játék után ingyenes bűvész műsort, az fix!

Kattints weboldalunkra, foglalj időpontot 2015. április 4-5-ére, mert a teljes hétvégén ingyenes bűvész műsorral kedveskedünk a szabadulós játék után! Az egész csapat testközelből lehet részese a bűvész partinak, a bűvész csak Titeket szórakoztat, ezzel megkoronázva a szabadulós játék amúgy is felejthetetlen élményeit! Fotók, és videó a weboldalon.

Élménygarancia pénzvisszafizetéssel!

Ha még mindig nem sikerült meggyőzzelek, hogy ez a lehető legjobb programválasztás erre a hétvégére, akkor hadd nyugtassalak meg, hogy semmi kockázatod nincs, mivel ha a program után nem vagy elégedett, nem kell fizetned sem.

Egyszóval találjátok meg a Sweet Escape rejtelmes szobájából a kiutat mindössze 60 perc leforgása alatt! Azért ez így túl könnyű volna … kutatnotok kell, mert pár dolgot elrejtettünk, megoldásokat kell keresni, mert pár dolgot bezártunk, és bizony rá kell jönnötök pár összefüggésre, rejtvényre is!
De menni fog! Vagy mégsem?

Siess foglald le az időpontodat, amíg még van!

Vár a Sweet Escape szabadulószoba Budapest szívében!

Jó szórakozást kívánunk!

Sweet Escape csapata (Dóri, Nóri, Péter, Ádám)

Rendezvény kezdete:
2015. április 4., szombat 09:00
Rendezvény vége:
2015. április 5., vasárnap 22:30

 

BUDAPEST Sweet Escape Szabadulószoba
WEB: www.szabaduloszoba.hu/csaladi-hetvege
Email: szabaduloszoba@gmail.com

 

Sweet Escape Szabadulószoba
1063 Budapest Szinyei Merse utca 30

Tel.: +36 20 611 0375, +36 30 4 767655

 

Vélemény, hozzászólás?