Édesvízi cápák és tokhalak a Savoya Parkban 2012. október 17 – november 04.

Csendes, ám rendkívül látványos társaságot leshetünk meg a Savoya Parkban idén ősszel: trópusi halkiállítás várja az érdeklődőket október 17. és november 4. között. A szivárvány szinte összes színét felvonultató állatsereg óriásakváriumokban, eredeti környezetében csodálható meg. A kiállítás ingyenesen látogatható.

Édesvízi cápák és trópusi hangulat költözik a XI. kerületi Savoya Parkba október 17. és november 4. között. Ekkor rendezik meg ugyanis az Élő Trópusi Halkiállítást a budai bevásárlóközpont területén, ami színpompás vízi élményt ígér az odalátogatóknak. Speciálisan kialakított óriásakváriumok falán át tanulmányozhatják a melegebb éghajlatról érkező halakat az érdeklődők.

Így lesz az eredetileg a Malawi és Tanganyika tó lakóinak, a szemkápráztató afrikai sügéreknek ideiglenes otthona a Savoya Park.  Az újbudai bevásárlóközpont üzletsorán elhelyezett akváriumokban fickándoznak majd a velük színben és mintázatban is versenyre kelő dél-amerikai sügérek. Két héten át ismerkedhetnek a gyerekek és felnőttek a cápaharcsaként is ismert pangáziusszal, tokhallakkal és számos egzotikus halfajtával.

A szemet gyönyörködtető halcsapat számára kialakított akváriumok természetes élőhelyükhöz hasonló környezettel és klímával biztosítják az állatok komfortérzetét és biztonságát. A kiállítás ingyenes. 

További információ:

http://savoyapark.hu/

www.facebook.com/savoyapark

Vélemény, hozzászólás?