ENSZ Családok Nemzetközi Napja az Eötvös 10-ben 2012. május 19.

A család azt jelenti, megosztjuk egymással a hibáinkat, a tökéletlenségeinket
és az érzéseinket, miközben nem szűnünk meg szeretni egymást” (Bernie Siegel)

2012. május 19., szombat 10 óra

Az ENSZ CSALÁDOK NEMZETKÖZI NAPJA alkalmából várunk minden játékos kedvű felnőttet, gyermeket, családot, akik együtt szeretnének szórakozni ezen a délelőttön.
A „Családi Rajzpályázat” eredményhirdetése 11 órakor!

1, Logikai játszó asztalok
Ezt a programot azoknak ajánljuk, akiket nem riaszt el a kihívás és képesek hosszú időn át töprengeni ördöglakatokon, logikai fejtörőkön, furfangos feladatokon, kreatív és stratégiai játékokon (kínai sakk, dáma, malom, amőba, go, backgammon, szoliter, sudoku, halma stb.).

2, Társasjáték asztalok
A családok, gyerekek különféle társasjátékokkal és asztali játékokkal játszhatnak.
A játékok között szerepelnek a legújabb stratégiai játékok, készségfejlesztő játékok, party játékok, gyermekjátékok, hagyományos társasjátékok minden korosztály számára. Közel 40-50 fajta játékkal lehet játszani: Dixit, Krysis, Patkány Póker, Át a sivatagon, Piszkos Fred, Drakula, Activity, Monopoly, Maffia küzdelem a hatalomért, Rio Grande, Circus Maximus, Társasjáték gyűjtemények stb.

3, Lurkójátszó
A baba-játszóház szakképzett foglalkoztatóval, játékokkal teret enged a picik szabad játékának, de biztosítja a szülőkkel való együttjátszás lehetőségét is. Mozgásfejlesztő és kreatív játékokkal a legkisebbeknek. Játékok: mini csúszda, alagút, mászóka, kis játszóház és számtalan gyerekjáték.

4, Mega játékok
Látványos, különleges nagyméretű játékok, amelyek remek szórakozást biztosítanak mind a gyermekek, mind a felnőttek számára.
Óriás sakk, domino, jenga, labirintus, memória.

A belépés díjtalan!

Vélemény, hozzászólás?