Fergeteges gyereknapi mulatság az M3 Outlet Centerben 2012. május 26.

Fergeteges gyereknapi mulatság az M3 Outlet Centerben 2012. május 26-án!

Minden májusban van egy nap, amit kicsik és nagyok egyaránt nagy izgalommal és lelkesedéssel várnak. Ez a nap pedig nem más, mint a GYEREKNAP!

Az M3 Outlet Center Polgáron immár negyedik alkalommal változtatja a bevásárlóközpontot egy nagy szabadtéri játszóházzá. Idén rendhagyó módon a pünkösdi ünnepek miatt május 26-án vehetik birtokba a gyerekek a Center egész területét. Az egész napos rendezvényen a programok, a hagyományoknak megfelelően idén is ingyenesek lesznek.

A programok már délelőtt 10 órakor megkezdődnek és egészen este 20 óráig várják sok szeretettel a gyerekeket és szülőket egyaránt. A nagyszínpadon olyan fellépőket lehet megtekinteni, mint a Grimm-Busz színház Herkules előadása, majd a délután folyamán a kicsik nagy kedvence az Alma együttes ad koncertet. A kicsik után természetesen gondoltak a nagyobb gyerekekre és a tinédzserekre is, az ő szórakoztatásukra SP érkezik, aki egy 1 órás élő show műsorral készül erre a napra, majd a színpadon Düki zárja a napot.

A koncertek mellett rengeteg szabadtéri programot és szórakozási lehetőséget kínálnak a szervezők. Lesz 10 ugrálóvár, kicsiknek és nagyoknak egyaránt, köztük olyan egyedi darabokkal, mint Thomas a gőzmozdony, és egy olimpiai akadálypálya. Haribo gyereksziget 250 négyzetméteres kalandparkkal, kézműves foglalkozások, euro bungee, egy 8 méteres mászófal, játszóház ahol megmutathatod, hogy mire vagy képes. De lesznek még ezen kívül kiállítva tunning verdák, egy igazi kisrepülőgép és egy 13 méteres sárkányhajó is!

Nem maradhatnak el az olyan szórakoztatók sem, mint az arcfestők, gólyalábasok, artisták és egy valódi bűvész-mágus is megjelenik majd. Itt lesz Adam Chaise, aki káprázatosan óriás buborékokat tud fújni. Póni lovaglás, solymász bemutató és egy óriási fotófal, ahol az egész családról szuper fénykép készülhet, melyet a rendezvény végén mindenki hazavihet emlékbe.

A rengeteg program mellett az üzletek gyereknapi akciókkal várnak mindenkit, gyerekruhák akár 60% kedvezménnyel lesznek kaphatók, de a szülőknek sem kell búsulniuk, mert nekik is készülünk néhány meglepetéssel. Arról már nem is beszélve, hogy a szerencsés vásárlók akár óránként nyerhetnek egyet az értékes nyeremények közül.

Az M3 Outlet Center mindenkit sok szeretettel vár május 26-án 10-től 20 óráig Polgáron egy fergeteges gyereknapi rendezvényen, mert OTT A HELYED!

További információk elérhetők a www.m3outlet.hu és a center facebook oldalán, a facebook.com/m3 outlet címen.

  • Színpadi fellépők:
  • 10:30:11:00 Bűvész fellépés
  • 11:00-12:00 Grimm-busz színház
  • 13:30-14:00 Bűvész fellépés
  • 14:30-15:30 Alma együttes előadása
  • 16:00-17:00 SP fellépése
  • 17:30-18:00 Düki fellépése

Vélemény, hozzászólás?