Gardézia őserdeje az Orczy Kalandparkban 2012. október 07.

Az Orczy Kalandpark 2012. október 7-én ismét Gardézia csodákban bővelkedő helyszínének, a Darimao őserdőnek ad otthont. Ha augusztusban nem találkoztatok lakóival, a gunglákkal, most itt az idő – ugyanis újabb veszély fenyegeti őket! A zord tél közeledtével ismeretlen alakok százait lehet látni az őserdő mélyén, a bokrok és fák tövében. Nem tudni, mit akarnak, de törzsfőnökünk óva int a velük való szembeszállástól. Csatlakozz csapatunkhoz, ha elég bátornak érzed magad, hogy felgöngyölíts egy évezredes viszályt!

Kik lehetnek a közelgő gyanús idegenek? Vajon megállíthatjuk őket, mielőtt beköszönt a zord tél? Vagy a viszály végleg kettészakítja a Darimao őserdőt? Darimao sorsa a Te kezedben van! Állj a gunglák mellé, derítsd fel a veszélyes helyszíneket és rakd össze az ősi történetet!

A Hoppá! csapatának tagjai évtizedes tapasztalattal bírnak gyerekek táboroztatásában és nekik való programok kitalálásában. Az Orczy Kalandparkkal együttműködve most egy olyan kalandot ajánlanak fel, amelyet nem csak gyerekek élvezhetnek, hanem minden korosztály megtalálja benne azt, ami számára izgalmas. Állj mellénk és osztozz a gunglák örömében – persze csak akkor, ha sikerül teljesítened a küldetést…

A Hoppá! csapata számít Rád!

Vélemény, hozzászólás?