Gondolkodj Egészségesen! családi délelőtt a Millenárison 2013. október 12.

Te Meséd családi délelőtt – Október 12. szombat

Teátrum 10.00

Október 12-én, szombaton minden mesekedvelő szülőt és gyereket vár nagy szeretettel a Gondolkodj Egészségesen! Program következő mesés családi napja, ahol a manók csodálatos világába csöppenhetnek bele.

A tavaszi nagysikerű Te Meséd Családi Nap folytatásaként október 12-én, szombaton 10-13 óra között ismét megrendezésre kerül, a Gondolkodj Egészségesen! Program családi mesés eseménye, amelynek most is a Millenáris Teátrum ad otthont.

A Gondolkodj Egészségesen! Program filozófiájához igazodva, a rendezvény célja, hogy megmutassák a szülőknek és a gyermekeknek, hogy együtt lenni jó, a mesének összetartó ereje van és nincs is jobb annál, mikor hűvösebb őszi estéken a család együtt meséket olvas és játszik.

Az októberi Te Meséd Családi Nap „meghívott” vendégei a manók lesznek, akik varázslatos világba repítik el a jelenlévőket. A gyermekek az Apró Színház Arany Lille előadásában megismerkedhetnek a lappföldi manók izgalmas életével és dalokat, játékokat tanulhatnak, majd egy északi népmesét is meghallgathatnak. Az előadás előtt és után kézművesek várják a családokat, hogy segítségével együtt készíthessék el varázsgesztenyéjükből Gesztenye-manót és más terménybábokat.

Program:

10:00 – 13:00     Kézműves foglalkozás: gesztenye-manó- és terménybáb készítés

10:30 – 11:30     Apró színház: Arany Lille (lappföldi mese)

11:30 – 12:00     Arany Lille, a manók és a gyerekek közös éneke, játéka

12:30 – 12:45     Mesélés   

Háttér információ: Gondolkodj Egészségesen! Program

A Gondolkodj Egészségesen! Program egy olyan civil kezdeményezés, melynek célja, hogy az első három életév utáni legfontosabb időszakban, az óvodáskorban segítsen a gyereket nevelő szülőknek, illetve óvodapedagógusoknak, hogy a gyermekek olyan családi és intézményi környezetben fejlődhessenek, amely maximális esélyt biztosít számukra az egészséges felnőtté váláshoz. Programjuk felfogása szerint a hangsúlyt a prevencióra kell helyezni, és a gondok megelőzésére kell törekedni. A Gondolkodj Egészségesen! Program a gyermekek egészséges fejlődését meghatározó valamennyi területtel foglalkozik: táplálkozás, testi egészség- és biztonság, érzelmi stabilitás, szocializáció, nevelés, környezettudatosság, kultúra és tolerancia.

Bővebb információ: www.gondolkodjegeszsegesen.hu és www.millenaris.hu

Jegyár: gyerek: 900 Ft | felnőtt: 1.100 Ft |családi: 2.800 Ft

A jegypénztárban SZÉP kártyát is elfogadnak!

Vélemény, hozzászólás?