Húsvéti ingyenes családi program a Gozsdu Udvarban – 2018. Április 02.

Április 2-án, húsvéthétfőn a gyerekeké a Gozsdu Udvar. Nyuszisimogató, kézműves foglalkozások, arcfestés és zenés tornaóra várja a kicsiket és nagyokat egyaránt a Gozsdu „C” udvarában 10:00 órától.

Április 2-án 10:00 órától gyerekzsivaj tölti meg a Gozsdu Udvart: a Gozsdu „C” udvarában nyuszisimogató, zeneszó és kreatív programok várják a gyerekeket húsvét alkalmából.

A gyerekek a tavaszi megújulás jegyében fesztelen zenés tornaórán vehetnek részt. A frissítő mozgás után húsvéti kézműves sarok is várja a kicsiket. Természetesen a hímes tojás sem maradhat el. Aki szeretne, átváltozhat a kedvenc mesefigurájává, de akár húsvéti nyuszi is lehet, hiszen különleges arcfestéssel is készülnek a szervezők.

A húsvéti gyereknap ideje alatt végig nyitva áll a nyuszisimogató, ahol persze a húsvéti nyuszival is barátságot lehet kötni, és felügyelettel a gyerekek akár ölbe is vehetik a nyuszikat.

Március 30. és április 2. között tavaszköszöntő Húsvéti Vásárral is készül a Gozsdu Udvar, ahol antik, retró, vintage, art, design és kézműves termékek közül válogathatnak az érdeklődők.

A programok ingyenesen látogathatóak!
Gozsdu Húsvéti gyereknap Facebook esemény elérhetősége: https://www.facebook.com/events/2040718142880933/

Gozsdu Húsvéti Vásár Facebook esemény elérhetősége: https://www.facebook.com/events/199934600761397/ 

 

Vélemény, hozzászólás?