I. Utazó Mackó Kiállítás a MÁV Nosztalgia Kft. élményvonatain 2013. szeptember 21. és október 05-én

I. Utazó Mackó Kiállítás a MÁV Nosztalgia Kft. élményvonatain 2013. szeptember 21. és október 05-én

I. Utazó Mackó Kiállítás a MÁV Nosztalgia Kft.  Élményvonatain

2013. szeptember 21-én az Őszi Bakonyba, és október 5-én a Tokajba tartó Hegyalja Expresszen

 A MÁV Nosztalgia Kft. a Macimúzeum közös szervezésében az I. Utazó Mackó Kiállításon a játék mackók varázslatos mesevilága elevenedik meg. A  Macimúzeum csapata ízelítőt ad abból a hatalmas magángyűjteményből, amelyet a rákóczifalvai születésű Balázs Antal és családja néhány évvel ezelőtt alapozott meg. A macik száma mára már elérte az 1700 darabot, számuk évről-évre gyarapodik. Az Élményvonaton megközelítően 200 maci tekinthető meg. Az Utazó Mackó Kiállítás idén két alkalommal tekinthető meg: 2013. szeptember 21-én az Őszi Bakonyba (Pannonhalma-Zirc célállomásokkal)  és október 5-én a Tokajba tartó Hegyalja Expresszen.

Az őszi Bakonyba induló kirándulóvonat Pannonhalmára és Zircre viszi a kulturális, bakancsos  vagy kerékpárral túrázókat. A Bakonyt keresztülszelő Cuha-patak alkotta völgy  hazánk egyik legérdekesebb természeti értéke, mely számtalan ritka növény- és állatfajnak ad menedéket. A vasútvonal legkülönlegesebb része a 3 alagúton és 2 völgyhídon keresztül futó vasúti pálya.
Az I. Utazó Mackó Kiállításra jegyek 300 Ft/fő áron válthatók.  A jegyár minden esetben tartalmazza a kiállítás megtekintését és egy maci menüt (málnaszörp és macis harapnivalók ) a gyerekeknek a büfé kocsiban.

 

A kerékpáros túrázókra is gondolnak, akik a VELO Veled! kerékpárszállító kocsiban helyezhetik el járműveiket.  A vonaton a kerékpárszállítás ingyenes.

Az Élményvonatos utazásra részvételi jegyek 6.990 Ft/fő-től válthatók!

 

További információ: www.mavnosztalgia.hu

Jegyvásárlás:

MÁV Nosztalgia kft. Jegyirodájában

Budapest Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett

Tel.: +36 1 269-5242

Nincs hozzászólás

Mondd el a véleményed

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

#Kövess minket az Instagram oldalán is!