IKEA Családi biztonsági nap 2011.09.03.

Biztonságban otthon és úton az iskolába

Az IKEA budapesti és budaörsi áruházai Családi biztonságos napot szerveznek

A budapesti és a budaörsi IKEA áruházakban Családi biztonsági napot rendeznek szeptember 3-án, szombaton, 10 és 18 óra között. Minden jelenlegi és leendő IKEA FAMILY tagot és családjukat játékos programokkal várják az IKEA áruházak területén, hogy a kis nebulók megtanulják a biztonságos közúti közlekedés alapjait.

Az IKEA kiemelt figyelmet fordít a gyermekek biztonságára az otthonon belül és kívül egyaránt,és célul tűzte ki, hogy segítséget nyújt a szülőknek, hogy biztonságos környezetet teremthessenek gyermekeiknek. A szeptemberi iskolakezdéskor a szülőknek számos dologra kell odafigyelniük, hiszen meg kell tanítaniuk gyermekeiket a biztonságos közúti közlekedésre is. A szeptember 3-i biztonsági napon

az IKEA egy játékos, 6 állomásos kalandpályát állít fel, ahol a résztvevő gyermekek a különböző feladatokat teljesítve megtanulhatják a biztonságos közlekedés minden csínját-bínját, és apró ajándékkal térhetnek haza. Mi több, minden, az általános iskola első osztályát kezdő kisdiákot egy PATRULL biztonsági fényvisszaverő mellénnyel is megajándékozzák, hogy a sötétben is biztonságosan közlekedhessen. Az egész nap folyamán rendőrök, tűzoltók és orvosok adnak hasznos tippeket a biztonságos közlekedéshez a család minden tagjának.

A gyermekekre azonban nem csak az utcán, de néha a lakáson belül is veszély leselkedhet, ezért az IKEA számos okos megoldást kínál, melyek segítségével az otthonunk is gyerek-baráttá tehető. A PATRULL sarokvédő, a fiók/szekrény zár, a biztonsági kapu vagy a tűzhelyvédő segítségével megelőzhetők a balesetek a lakás minden területén.

További információért a gyermekek biztonságával kapcsolatban, látogasson el a http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/categories/departments/childrens_ikea/16249/ weboldalra.

Az IKEA Családi biztonsági nap programja:

http://www.ikea.com/ms/hu_HU/ikea_family/safety.html

Vélemény, hozzászólás?