Interaktív koncert és könyvbemutató a Mesemúzeumban 2013. December 15.

Csodás karácsonyi hangulatban várunk minden családot a Mesemúzeumban december 15-én egy kellemes hangulatú koncertre. Az esemény középpontjában, a hangszerek mellett, a Tessloff Babilon Kiadó népszerű könyvsorozatának kötetei állnak majd.

A mini sorozat könyveinek segítségével közelebb hozhatod gyermekedhez a természetet, az építkezés egyes állomásait, az autószerelő zeg-zugos műhelyét, a doktornéni félelmetes eszközeit, a bevásárlás pillanatait, a kert felfedezésre váró virágait, az állatkert legnagyobb, legrémisztőbb állatait és az óvoda idegen, ám ezer titkot rejtő világát. A könyvek kedves rajzokkal és apró vidám részletekkel idézik fel a kicsik életében előforduló eseményeket a mindennapi élet örömeit, kudarcait és nehézségeit. A 2-4 éveseknek szóló Mi MICSODA mini sorozat fő vonzereje a kedvesen megrajzolt figurákban és a részletgazdag képekben rejlik. Erőssége az ismeretterjesztő szövegek és az elbeszélés jó aránya is. A könyvek végén vidám minikvíz vár, ahol a kukucskálók alatt, az óvodás gyermekünkkel együtt megtaláljuk a választ a könyvek lapozgatása után.

A vidám hangulatról az Eszter-lánc mesezenekar tagjai, Kárász Eszter és Molnár György gondoskodnak majd sok hangszerrel, dallal és könyvekkel! Meglepetések, sorsolás és sok nyeremény várja a családokat a Tessloff Babilon Kiadó és partnereink jóvoltából.

A helyszínen a könyveket óriási kedvezménnyel vásárolhatjátok meg!

Időpont: 2013. december 15. vasárnap 11:00

Helyszín: Mesemúzeum (Döbrentei utca 15., Budapest 1013)

Közreműködnek: Kárász Eszter és Molnár György az Eszter-lánc mesezenekarból (www.facebook.com/mesezenekar)

Vélemény, hozzászólás?