Januári Minivilág családi programok

Minivilág matiné a Pozsonyi Pagonyban

Szeretettel várunk minden kedves családot kéthetente a Pozsonyi Pagony játszósarkába matinézni. A minivilág matiné alatt egy kirándulásra indulunk, ahol állatokkal is találkozunk, miközben dalokkal, bábokkal és mondókákkal színesítjük az utat.

Fellépő: Gelencsér Tünde (színművész)

Helyszín: Pozsonyi Pagony (Bp, 13. kerület, Pozsonyi út 26.)

A matiné időpontja: 2013. január 10. és 24. 10:30

 

Minivilág matiné a Sárkányos Gyerekkönyvtárban!     

A minivilág matinék egyik új helyszíne a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Gyerekkönyvtára. A matinék minden alkalommal a minivilág egyik újdonságához, kedvenc kiadványához kapcsolódóan kerülnek majd megrendezésre. A minivilág matinén a Beszélő babakezek második kötetével ismerkedünk meg közelebbről bábok, dalok és hangszerek segítségével. A matinén meglepetés is vár rátok, hiszen a könyv verséből készült dalt is hallhatjátok majd Kárász Eszter előadásában. A matiné végén hangszersimogatót is tartunk.

A matiné időpontja: 2013. január 19., szombat 11:00

Közreműködő: Kárász Eszter színművész

Helyszín: Sárkányos Gyerekkönyvtár (1088 Budapest, Szabó Ervin tér 1.)

Bővebben: http://www.minivilag.hu/Minivilag-matine-a-Sarkanyos-Gyerekkonyvtarban.html

 

Matiné, koncert és író-olvasótalálkozó a Mesemúzeumban!

A Beszélő babakezek könyvsorozat egyedülálló, és különleges színfoltja a gyermekkönyvek világának. A gyönyörű illusztrációkkal, szellemes versikével és a babajelek megjelenítésével egy olyan alkotás mutatkozik be, ami egészen kicsi kortól remek olvasmány, és játék lehet a babák számára. A sorozat első kötete a Menjünk sétálni! és a Gyere játszani! című második kötet is bemutatkozik a költő, és  a szakértő segítségével. A kicsik, és nagyok örömére pedig Kárász Eszter dallal, ukulele szóval és mondókákkal teszi még vidámabbá a szombat délelőttöt. Az esemény különlegesség e lesz, hogy a második kötet versét dalban is hallhatják a résztvevők Kárász Eszter és Molnár György előadásában.

Közreműködők: Nyulász Péter (költő), Zentai Kata (babajelbeszéd szakértő) és Kárász Eszter (színművész) és Molnár György (Eszter-lánc Mesezenekar)

Időpont: 2012. január 26., szombat  11:00

Helyszín: Mesemúzeum (1013 Döbrentei utca 15.)

Az eseményről bővebben: http://www.minivilag.hu/Beszelo-babakezek-konyvbemutato-a-Mesemuzeumban.html

Vélemény, hozzászólás?