Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosát! – rajzpályázat gyerekeknek

Ha úgy érzed, a Te doktor nénid/doktor bácsid a legkedvesebb az egész világon, akkor ne habozz: rajzolj, pályázz és nyerj! 

Ha elmúltál már 6 éves, de nem vagy még 14-nél idősebb, Magyarországon élsz és szeretsz rajzolni, küldd el nekünk legkedvesebb élményedet, ami doktor néniddel/ doktor bácsiddal kapcsolatos. Olyan technikával készíts alkotást, amely kétdimenziós, tehát lapos. Lehet ez zsírkréta, ceruza, festék vagy akár filctoll, de ragaszthatsz is, a lényeg, hogy egy A4-es lapra készítsd el a műved.

 

Ha van esetleg olyan konkrét történeted doktor nénidről/doktor bácsidról, amelyet szívesen megosztanál mindenkivel, vagy esetleg néhány mondatban meg tudod fogalmazni, miért ő a világ legjobb gyermekorvosa, ne habozz, írd meg nekünk egy rövid levélben és mellékeld a rajzodhoz! Hadd tudja meg az orvosod, miért szereted Őt és miért vagy büszke rá!

A rajzod hátulján ne felejtsd el feltüntetni saját nevedet, pontos születési dátumodat, életkorodat (utóbbit a kategória miatt). Kérjük, írd rá szüleid nevét és telefonszámát is! Minden pályázó csak egy alkotással nevezhet!

A pályamunkákat postai úton az alábbi címre várjuk:

SESAME Pályázati Iroda, 1660 Budapest, Pf. 448.

A borítékra feltétlenül írd rá a következő jeligét: „Astellas Gyermekrajz Pályázat 2012”

 

A postán elküldött pályaművek feladási határideje: 2013. január 3., 24.00 óra

A nyerteseket az alábbi korosztályokban jutalmazzuk: 6-8 éves, 9-11 éves, 12-14 éves. Korosztályonként a legjobbak értékes nyereményekben részesülnek!

 

Néhány fontos további információ:

Kik pályázhatnak?

A pályázatra akkor jelentkezhetsz, ha elmúltál már 6, de nem vagy idősebb 14 évesnél, azaz ha 1998. január 1. és 2006. december 31. között születtél.

 

Hogyan pályázhatsz?

A pályaművedhez jelentkezési lapot kell benyújtanod, amelyet e felhívás végén találsz. Pályázni három korcsoportban lehet: 6-8 éves, 9-11 éves, 12-14 éves. Nagyon fontos, hogy a jelentkezési lapot figyelmesen töltsd ki!  Ha szükséges, kérd szüleid segítségét! A kitöltött jelentkezési lapodat ne felejtsd el legalább az egyik szülővel vagy gondviselővel aláíratni, a nevezés ugyanis csak így lesz érvényes! A jelentkezési lapot innen töltheted le.

Művedet és jelentkezési lapodat helyezd egy A4-es borítékba és a következő címre postázd el:

SESAME Pályázati Iroda, 1660 Budapest, Pf. 448.

A borítékra feltétlenül írd rá a következő jeligét: „Astellas Gyermekrajz Pályázat 2012”

A postán elküldött pályaművek feladási határideje: 2013. január 3., 24.00 óra

 

A pályázat egyik alapítója, kiírója az Astellas Pharma, amely 2006-ban a legkiválóbb emberi és szakmai teljesítményt nyújtó hazai orvosok és egészségügyi szakdolgozók elismerésére rangos díjat alapított. Az Astellas Gyermekrajz Pályázatot a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesületével és a Magyar Gyermekorvosok Társaságával együttműködésben – idén először – az „Astellas-díj – Az év orvosa 2012” pályázathoz kötődően hirdetjük meg. Tesszük ezt azzal a nem titkolt céllal, hogy a kiváló hazai gyermekorvosainkra irányítsuk rá a figyelmet.

 

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK – FELTÉTLENÜL OLVASD EL!

Jogi és személyi feltételek

A 14. életévét be nem töltött személyek csak törvényes képviselőjük hozzájárulásával pályázhatnak. A pályázat kiírói, alkalmazottai, illetve a felsoroltak közeli hozzátartozói nem pályázhatnak. 

Pályamunkád beadásának feltételei:

Minden pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával pályázhat. E feltétel megsértése esetén a pályázatod érvénytelenné válik, és nem kaphatsz díjat, vagy ha ez a díjátadást követően válik ismertté, akkor köteles vagy a díjat visszaszolgáltatni.

Pályamunkád beadásával egyben kijelented, hogy az a saját alkotásod, továbbá felelősséget vállalsz azért, hogy az általad benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői jogát.

A pályázatra csak olyan alkotást nevezhetsz be, amellyel más, hasonló jellegű versenyen még nem szerepeltél.

 

Pályázatod benyújtásának módja:

Pályamunkádat kizárólag postai úton nyújthatod be. Kérjük, hogy a postára adás elsőbbségi és ajánlott jelzésekkel történjen, mert így az alkotás célba érése tapasztalataink szerint sokkal biztonságosabb, ráadásul nyomon követhető. Azt viszont kifejezetten kérjük, hogy a „tértivevényes” feladást ez esetben ne használd, mert a fogadó postán a kézbesítésnél ez jelentős bonyodalmakat okoz.

Megköszönjük, ha a postai feladással egy időben a gyermekrajz@astellaspalyazat.hu címre is kapunk Tőled értesítést a nevezés beküldéséről.

A 2013. január 3., 24.00 óra után beérkezett pályamunkákat nem tudjuk elfogadni.

 

ÉRTÉKELÉS ÉS DÍJAZÁS

A beérkezett pályaműveket a beküldési határidő lejárta után a pályázat Zsűrije értékeli, majd kiválasztja a döntőbe továbbjutó munkákat. A döntős alkotásokról a nagyközönség 2013. január 10-e és  január 30-a között interneten szavaz majd. A közönségszavazáson korosztályonként az első három helyezett részesül nyereményben.

Az ünnepélyes díjátadásra 2013. február elején, az Astellas-díj – Az év orvosa 2012 pályázat eredményhirdetésén kerül sor.

A szavazáson részt vevő, érvényes voksot leadók között a díjátadó ceremónián értékes családi ajándékokat sorsolunk ki.

 

SZERZŐI ÉS FELHASZNÁLÓI JOGOK

Pályázatod benyújtásával a pályamunkához fűződő szerzői jogaid alapján a kiíró részére az alábbiak szerint adsz felhasználási engedélyt:

·         A pályázat kiírója a pályázat és a későbbi pályázatok, továbbá a később a pályaművekből rendezendő kiállítások népszerűsítésével kapcsolatban jogosult a pályaművek felhasználására minden esetben, de csakis a pályázó, vagyis a Te neved feltüntetése mellett.

·         A kiíró, úgyis mint egy lehetséges kiállítás rendezője jogosult a művek nyilvánosságra hozatalára a kiállítások, továbbá a kiállításokhoz szorosan kapcsolódó katalógus, programfüzet, internetes felület, reklám, PR tevékenység stb. keretében. Jogosult ezen kívül még a díjátadón a résztvevőkről készült fotók cikkekben való megjelentetésére.

·         Pályázatod benyújtásával hozzájárulsz ahhoz, hogy a pályázat kiírói a pályaművedről készült reprodukciót akár könyv alakban, akár elektronikus formában többszörözze, valamint megjelentesse és ennek érdekében a pályázat kiírója számára nem kizárólagos, de korlátlan időre szóló felhasználási jogot adsz, neved feltüntetése mellett. A fent megnevezett megjelenésekért külön díjazásra nem tarthatsz igényt.

·         Az általad megadott elérhetőségeket a kiíró adatbázisában regisztrálja, azokat harmadik személynek csak a külön beleegyezéseddel adja ki.

 

 Adatkezelési nyilatkozat

Az Astellas Gyermekrajz Pályázatot az Astellas Pharma Kft. megbízásából a SESAME PR Kft. bonyolítja. A SESAME PR Kft. (székhelye: 1174 Budapest, Rákosmezei Repülők útja 30/B.) a pályázat során birtokába kerülő személyes adatokat kizárólag a pályázat keretein belül, a jelölők és az érintett orvosok azonosítása, valamint a velük való, pályázati célú direkt kommunikáció lehetőségének biztosítása céljából kezeli. Az adatszolgáltatás önkéntes hozzájáruláson alapul. A SESAME PR Kft. a szolgáltatott adatokat harmadik személyek részére nem továbbítja. Személyes adatai kezeléséről a magánszemély bármikor jogosult tájékoztatást kérni. Hasonlóan jogosult az adatok helyesbítését, törlését vagy zárolását kérni, vagy indokolt esetben személyes adatainak kezelése ellen tiltakozni. A magánszemély a személyes adatokhoz fűződő jogainak az adatkezelő általi megsértése esetén bírósághoz, személyes adatainak kezelésével kapcsolatos jogsérelem bekövetkezése esetén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat. A magánszemély adatkezeléssel kapcsolatos hozzájárulása bármikor, korlátozás nélkül, ingyenesen visszavonható a fenti személyes adatokat is tartalmazó a gyermekrajz@astellaspalyazat.hu  e-mail címre eljuttatott elektronikus levélben vagy a SESAME PR Kft. 1660 Budapest, Pf. 448 címre postai úton eljuttatott levél útján.

 

Jelentkezési lap letöltése

Pályázati felhívás letöltése

 

Vélemény, hozzászólás?