KidSpirit fejlesztő Játszóház januári programok

Dorka világa: A foglalkozás klasszikus értelemben vett Arts and Kraft tevékenységeket foglal magába. A gyerekek gyurmáznak, rajzolnak, alkalmi ajándék tárgyakat, bábokat készítenek és nagyon sokat mókáznak Dórával, akinek sajátos hangvételű humorát imádják a gyerekek.

Ajánlott korosztály: délelőtt 2-5 éves korig, délután 4- 8 éves korig.

A foglalkozás ára: 1200Ft/ 45 perc

Időpontok: jan. 15 Kedd 9:30; 17:30; jan. 22 Kedd 9:30; 17:30; jan. 29 Kedd 9:30; 17:30

Szandi Mandi: A foglalkozás neve nem véletlen, az angol nyelvben elve meglévő játékosságra alapozva Miss. Edit, úgy tanítja a kicsiket az ismeretek elsajátítására, hogy mindeközben szerepet kap az amerikai életforma optimista oldala, a vicces mondókák és sok-sok mozgás. A foglalkozás célja nem az angol nyelv iskola szintű tanítása, hanem a kedvcsinálás, a móka és az, hogy a kicsik merjenek beszélni. Mert Mis.Edit elve egy nagyon pozitív, életvidám karakter, aki különös figyelmet fordít az egészséges életmódra és mindenkit arra bíztat, hogy merjünk nyitottnak, mosolygósnak lenni, mert erre a mai világunkban égető szükség van.

Ajánlott korosztály: 2-4 éves

A foglalkozás ára: 1200Ft/ 45 perc

Időpontok: jan. 14 Hétfő 10:30; jan. 16 Szerda 10:30; jan. 21 Hétfő 10:30; jan. 23 Szerda 10:30; jan. 28 Hétfő 10:30, jan. 30 Szerda 10:30.

Minden szülő szeretné, ha az ő gyermeke lenne a legügyesebb! Te már tudod, hogy mik lehetnek gyermeked rejtett képességei, amelyek által kitűnik a tömegből? A mai világban egyre több gyermekprogrammal bombázzák a szülőket, amelyek mind csodát ígérnek. Nem kell elhinned, hogy egy-két ilyen program elmulasztása miatt gyermeked tanulási vagy magatartási problémákkal fog küzdeni. Nem szabad egy gyermeket túl korán feleslegesen sokat terhelni, mert az ellentétes eredményt (is) hozhat.

Azonban, hiszek benne, hogy fantasztikus eredményt érünk el egy:

– tervezett ,

– szakszerűen felépített,

– kis létszámú, játékos formájú fejlesztő csoporttal ahol te is jelen vagy, látod gyermeked fejlődését, képet kapsz gyermeked képességeiről, megérted a gyermeki gondolkodás összefüggéseit. A foglalkozásokon sok mozgás, mondókázás, kézügyesség-fejlesztő feladat, beszéd és szókincs fejlesztő játék, akadálypálya várja a gyerekeket.

Ajánlott korosztály: 20 hónapostól- 3 éves korig.

A foglalkozás ára: 1200Ft/ 45 perc 2013. jan. 14 Hétfő 10:00, jan. 21 Hétfő 10:00, jan. 28. Hétfő 10:00

English for kids James Clooke foglalkozásain a gyerekek játékokon, meséken keresztül, zenei kísérettel ismerik meg az angol nyelv alapjait. Nem beszélhetünk klasszikus értelemben vett angol óráról, hiszen a cél nem a nyelv tökéletes- ám „izzasztó- megtanulása. Hanem a kedvcsinálás, Jon hisz abban, hogy a gyerekek sikerélményeken keresztül, gyakorlatilag erőlködés nélkül sajátítják el Shakespeare nyelvét.

Ajánljuk minden korosztálynak, bármilyen szintű nyelvtudással.

A foglalkozás ára 1200 Ft/ 45 perc

2013. jan . 14 Hétfő 16:30, jan. 21 Hétfő 16:30, jan. 28. Hétfő 16:30

Dalolka – Várunk minden zenélni, táncolni, játszani szerető gyereket mesés mozgásfejlesztő játékokkal és sok-sok zenével! A dalolkán egy mesés történet elevenedik meg a dalok, hangszerek, bábok, zene és persze a gyermekek segítségével. Kirándulunk a sűrű erdőben, fákká, állatokká változtunk. Ukuleleszó, gyerekdalok, népdalok, versek és mondókák kísérnek minket utunkon. A kísérethez a gyermekek is kapnak csörgőket, kasztanyettákat, cintányérokat, amikkel ők is részt vesznek a zenekarban. Különleges hangszerekkel is találkozunk utunk során, hangjuk mind a mese egy-egy szereplőjét ismerteti meg velünk.

Ajánlott korosztály: 5 éves korig, szülővel, vagy nélküle.

A foglalkozás ára: 1200 Ft/ 45 perc

2013. jan . 14 Hétfő 17:30, jan. 21 Hétfő 17:30, jan. 28. Hétfő 17:30

Lurkó Kitáncoló – A tánc jelrendszerével kifejezhetjük azt is, ami szavakkal talán nem sikerülne. A foglalkozások célja a mozgáskoordináció, egyensúly, ritmusérzék fejlesztésén túl a közös alkotás öröme. Az önkifejező tánc hatására fejlődhet az absztrakciós készség. A testtudati munka során változhat a kapcsolat önmagunkkal, a testünkkel. Javul a testtartás, oldódik a felgyülemlett feszültség. A foglalkozás rendszerszemléletű a testet és lelket egységében látó hozzáállással közelít a kisgyermekekhez. Nem verbális hangsúlyú, a kicsik kreatív erőforrásait helyezi előtérbe.

Ajánlott korosztály: óvodások, kisiskolások.

A Foglalkozás ára: 1200Ft/ 45 perc

2013 jan. 17 csütörtök 17:00 óra, jan. 24 csütörtök 17:00,

Grafirka – A Grafirka foglalkozásain a gyerekek tematikus barangolásokat tesznek valós és elképzelt világokban, úgy hogy a kicsik az általuk készített műveken keresztül ábrázolják a történéseket. Ez a manapság divatos szóval „Arts and Kraft” foglalkozás híven tükrözi a gyermekek környezetükkel való viszonyát és igen jól fejlesztik, mind a motorikus készségeket, mind az asszociációs folyamatokat.

Ajánlott korosztály: 3 éves kortól

Foglalkozás ára: 1200Ft/ 45 perc

Vélemény, hozzászólás?