Különleges Adventi vásár az Europeumban 2013. December 1-24.

A Blaha Lujza téri Europeum Bevásárlóközpont december 1-től december 24-ig különleges Adventi vásárral, kulináris ínyencségekkel, retro játékvilággal, „férjmegőrzővel”, és számtalan érdekes felnőtt- és gyermekprogrammal várja a látogatókat.

A gasztronómiai élvezetet kedvelők a vásár ideje alatt a szarvas és erdei gombák, gyógyteák, méz készítmények, gyümölcsborok mellett lekvár, kakaó és pálinka különlegességek, csipkeborok és további számtalan kulináris remekmű közül válogathatnak. Az édesszájúakat kézműves csokoládék, habcsókok, és további finomságok várják az Adventi időszakra felállításra kerülő  „Mézeskalács ház”-nál. Az Illy pop up store-ban hétköznaponként 17-18 óra között, valamint hétvégenként 16-17 óra között különböző kóstolók csábítják a látogatókat, de arra is van lehetőség, hogy ki-ki összeállíthassa  saját gyümölcslevét. A gasztronómiai élvezetek mellett a vásár még rengeteg különlegességet kínál, kezdve a kerámiáktól, szobroktól, fa óráktól egészen a könyvkötött naplókig, de lesznek porcelánok, ékszerek, dísz és használati tárgyak is.

A vásáron a szórakozás sem maradhat el: a látogatók a retro játékvilágba is belemerülhetnek, minden nap ingyenesen kipróbálhatnak interaktív játékokat, csodálhatják a kézműves bemutatókat, valamint részt vehetnek kézműves foglalkozásokon, amelyek az üzletközpont 1. emeletén hétköznaponként minden nap 16-17 óra között, hétvégenként pedig 14-16 óra között kerülnek megrendezésre. December 6-án 15-19 óráig a Mikulás is ellátogat az Europeum Bevásárlóközpontba, hogy apró finomságokkal lepje meg az arra járókat. December 14-én és 21-én szombaton 10-14 óráig gyerekprogramok, bábszínház, közös meseolvasás, bohócműsor és gyermekfoglalkoztató várja a kicsiket. Mindemellett a férfiak szórakoztatásáról sem feledkezik el az üzletház. Azért, hogy ne unatkozzanak, míg a hölgyek vásárolgatnak, ők a „férjmegőrző-ben” múlathatják az időt. Garantáltan jól fognak szórakozni!

A rengeteg program és élmény mellett a vásárral egy időben elindul a Karácsonyi Europeum Szerencseautomata is, amelynek keretében az Europeum Facebook oldalán 1 db 30 000 Ft-os és 20 db 3000 Ft-os az Europeum különböző üzleteiben levásárolható vásárlási utalványt nyerhetnek a játékosok (https://www.facebook.com/europeumbudapest/app_601010199966347).

A vásár december 1-24-ig várja a látogatókat a Blaha Lujza téri üzletház nyitvatartási idejében.

További információ: https://www.facebook.com/europeumbudapest

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?