Lurdy-Házi Ásvány- és Ékszerbörze 2013. December 13-15.

Lurdy-Házi Ásvány- és Ékszerbörze 2013. December 13-15.

Regényekből, filmekből ismert aranymosás, drágakövek, meteoritok – egy csodálatos világ, amely december 13-15-ig a 9. Lurdy-Házi Ásvány- és Ékszerbörzén mindenki számára kézzelfoghatóvá válik.

December közepén újra kitárja kapuit a Lurdy-Házi Ásvány és Ékszerbörze, hogy igazi családi programként, felnőtteknek és gyerekeknek is érdekes programokat kínálva egy izgalmas világba kalauzolja a látogatókat. Az aranymosási technikák kipróbálását mindig hatalmas érdeklődés övezi, erre most is lehetőség nyílik, emellett ásványokból, drágakövekből, meteoritokból, ősmaradványokból készült dísztárgyak és ékszerek kiállítása – mintegy 120 hazai és külföldi kiállítóval – várja az érdeklődőket. A felnőttek részére egészség-szigetet alakítanak ki, ahol egészséggel és geológiával kapcsolatos szakmai előadásokra kerül sor, de lesz 3D vetítés magyarországi és külföldi barlangokról és barlangi ásványokról is. Az arra fogékonyak íriszdiagnosztikát, aurafotózást is igénybe vehetnek. A gyermekeket gyermek-foglalkoztatók, játszóházak várják sok érdekes programmal, pl. tűzzománc-készítéssel, de megismerhetik a Delfin terápiát is, és bemehetnek a külön számukra kialakított kisállat simogatóba, ahol a bátrabbak még kígyót is simogathatnak.

Aki eddig is rendelkezett valamilyen ásvánnyal, de nem tudta milyen kő van a birtokában, az ingyenes drágakő határozás keretében most ezt is kiderülhet.

A Lelkes Ásványbörzék évről-évre növekvő érdeklődés mellett zajlanak. A nemrég a Millenárison megrendezett kétnapos börze 6500 látogatót vonzott.

A részletes programról bővebb információ itt olvasható: https://www.facebook.com/asvanyborze, www.asvanyborze.com

9. Lurdy-Házi Ásvány- és Ékszerbörze:

Helyszín: Lurdy ház, I.emelet, Könyves Kálmán krt. 12-14

Időpont: 2013. december 13 (péntek) – 15 (vasárnap)

Péntek: 14-19 óra

Szombat-vasárnap: 10-19 óra

Nincs hozzászólás

Mondd el a véleményed

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

#Kövess minket az Instagram oldalán is!