Mesés családi hétvége a Millenárison 2013. Március 09.

Te Meséd – Családi Nap címmel a Gondolkodj Egészségesen! Program egész napos mese rendezvénnyel várja a családokat a Millenáris Teátrumában.

Házigazda: Balázsy Panna

Egész nap kézművesekkel alkothatnak a gyerekek, a Teátrum nagytermében pedig átlépünk a mesekapun egyenesen a mese birodalmába, és belemerülünk a mesék csodálatos világába, majd drámapedagógusok segítségével feldolgozzuk a látottakat-hallottakat.

10.00 Kapunyitás

10.30 Belépés a Mesék Birodalmába a Mesekapun keresztül

10.30-11.15 Mesemondás és a hallottak feldolgozása drámapedagógusokkal

Szünet

11.30-12.15  Mesemondás és a hallottak feldolgozása drámapedagógusokkal

Az emeleten kézművesek várják az alkotni vágyó gyerekeket és szüleiket

16.00 A Kolompos Együttes koncertje

A Gondolkodj Egészségesen! Program úgy tartja, hogy a gyermekek kreativitásának kiteljesítése ugyanolyan fontos, mint a testi vagy a lelki egészség. Minden rendezvényünkön tartunk olyan foglalkozásokat, ahol a gyermekek kipróbálhatják tehetségüket, kiélhetik művészi hajlamaikat – legyen szó akár zenéről, színjátszásról vagy hagyományos „kézműves” tevékenységekről.

A legfontosabb feladat ugyanis az, hogy kedvet csináljunk a gyerekeknek, és megteremtsük bennük az igényt a kultúra befogadása és művelése iránt is.

A Gondolkodj Egészségesen! Program célja, hogy az óvodáskorban segítsen a gyereket nevelő szülőknek, illetve óvodapedagógusoknak, hogy a gyermekek olyan családi és intézményi környezetben fejlődhessenek, amely maximális esélyt biztosít számukra az egészséges felnőtté váláshoz. A program a megelőzésre helyezi a hangsúlyt és a gyermekek egészséges fejlődését meghatározó valamennyi területtel foglalkozik: biztonság, gyermeklélek, mozgás, művelődés, sokszínűség, táplálkozás, természetvédelem, testi egészség.

A Gondolkodj Egészségesen! Program csütörtökönként délután Te Meséd címmel várja az óvodásokat a Millenárison.  A Te Meséd–Családi Nap havi rendszerességgel kerül megrendezésre.

További információ: www.gondolkodjegeszsegesen.hu

Jegyárak: Gyerekjegy: 1000 Ft| Felnőtt 1200 Ft| Családi: 3000 Ft

Vélemény, hozzászólás?