Nálunk a gyerekszoba ajtajából nyílik Meseország!

Emlékeztek még arra, amikor gyerekek voltatok? A kislányok hercegnőnek képzelték magukat, a kisfiúk hősöknek. Hányszor volt úgy, hogy a nagymamák papírból, vagy anyagból szabtak, varrtak tütüt, palástot, maszkot, csakhogy mi gyerekek belebújhassunk kedvenc mesefiguráink bőrébe. Nem kellett hozzá farsang, maszkabál, mindennaposak voltak az ilyen szerepjátékok. Így tanultuk meg mi a jó és a gonosz közötti különbség, hogy a jó mindig legyőzi a gonoszt. A társadalmi normákat sajátítottuk el ilyenformán.

A mi gyerekeink sem különböznek tőlünk, maximum csak elfelejtettük, hogy ezek a pillanatok milyen fontosak voltak a saját életünkbe. Ők is imádják a tündérmeséket, a jó és gonosz örök harcáról szóló történeteket, a tévéből ismert mesehősöket és sokszor azonosulnak ezekkel.

A gyerekeket nagyon boldoggá lehet tenni azzal, ha a kedvenc mesehősük környezetét teremtjük a gyerekszobába, ha Meseországba röpíthetjük őket. A Pingálók Kreatív Műhely Kft. feladata, hogy a gyerekek képzeletvilágát megvalósítsa gyerekbútorok formájában, a gyerekszoba dekorációjában, hogy a kedvenc mesefigurák környezetét életre keltse.

2008 óta tervezünk és kivitelezünk tematikus babaszobákat, gyerekszobákat. Az általunk berendezett szoba maga Meseország! Nálunk semmi sem az, ami első pillantásra látszik.  

Profilunk:

•        Dizájn falfestés nem csak gyerekeknek!

•        Egyedi gyerekbútorok tervezése, kivitelezése.

•        Sorozatban gyártunk bababútorokat és gyerekbútorokat (Uli, Karibi, Bohémia bútorcsaládok)

•        Gyerekszobáinkhoz egyedi textileket tervezünk és kivitelezünk.

•        Falmatricák tervezése, gyártása.


Elérhetőségeink:

honlap: www.gyerekszobabutor.hu

e-mail bútor: gyerekszobabutor@pingalok.hu

e-mail festés: gyerekszobafestes@pingalok.hu

hotline: +36 30 550 4766

Vélemény, hozzászólás?