Novemberi gyermek- és családi programok a TEMI Fővárosi Művelődési Házban

Novemberi gyermek- és családi programok a TEMI Fővárosi Művelődési Házban

Adventi Játékbörze

Meguntad játékaidat, vagy csak sok van és túladnál rajtuk? Jó állapotú, használt vagy új, plüss vagy fajáték? Talán társasjáték? Itt a lehetőség!

Hozd el november 30-án az FMH adventi játékbörzéjére! A játékok mellett szívesen fogadunk még sporteszközöket és könyveket is. Kérünk titeket, hogy ne hozzatok törött, selejtes vagy piszkos játékokat.

Ha kiskorú vagy, de szeretnél árusítani, kérjük, hozz magaddal szülői hozzájárulást.

A börze mellett ingyenes kézműves foglalkozásokon és filmvetítésen vehet részt az egész család, a legkisebbeket pedig játszókuckóval várjuk!

További információ és asztalfoglalás: adventi.jatekborze@gmail.com

Ár: 2000 Ft/asztal (asztalok elfoglalása érkezési sorrendben, kapunyitás 0730kor)

Baba-Mama Kuckó

Hétfőnként 10.00 órától kismamáknak, anyukáknak szeretnénk előadásokkal, gyakorlati tanácsokkal segíteni a női lét legszebb időszakát. Témáink között lesz a szoptatás, az alvászavarok, a szobatisztaság, az eltérő ütemű fejlődés, a testvérféltékenység, a párkapcsolat változása családalapítás után, anyai és apai szerepek, segítők a család körül, a játék és a mese fontossága a gyermek fejlődésében.

Az előadásokra nemcsak az anyukákat várjuk, hanem a kicsiket is. A csoporthoz bármikor lehet csatlakozni, de előzetes bejelentkezést kérünk: 06-30/688-49-66

Csiribiri

Hétfőnként 9.15-től a régóta népszerű gyermekfoglalkozásra várjuk az 1-3 éves korosztályt.

Bővebb információ: Orszáczky Ildikó: 06-30/389-55-00

Csepp-csoda Családi Szombat

2013. november 23-án, szombaton 10.30-tól A molnár a fia meg a szamár- képmutogatós játék

Az előadás előtt és után kézműves műhely lesz, ahol leporellót és könyvjelzőt készítenek  a gyerekek különböző technikákkal. Amíg a gyerekek szórakoznak, az anyukákat babaruha börzével várjuk! A börzére a belépés ingyenes. A kézműves műhely és az előadás díja 350 Ft/fő, családi jegy: 850 Ft.

Alma Rajzszakkör

Vágó Zoltán festőművész, Zoli bácsi vezetésével nemcsak különböző rajztechnikákkal ismerkedhetsz meg, hanem érdekes kalandozásokban lesz részed a művészettörténet világába. Az órák jó hangulatúak, játékosak, a fantáziád szabadon szárnyalhat!

5-12 éves gyerekeket várunk hétfőnként 16.30-17.30-ig.. Alkalmi jegy: 1.600 Ft/fő/alk., bérlet: 5.600 Ft/fő/4 alk.

Muzsikás Gyermektáncház

A Vomex-,  Kossuth- és Príma Primissima-díjas Muzsikás Együttes 1973 óta tartja táncházait intézményünkben. Táncházvezetők: Littner Anita és Bejczi Bálint. Részvételi díj: 350 Ft/fő (2 éven aluli gyerekeknek ingyenes.)

Várjuk a családokat keddenként 17.00 órától.

Időpont: november 5. , 12., 19., 26.

Bubabál

A moldvai csángó népzenét játszó Csürrentő együttes kéthetente péntekenként 18.00 órától várja a gyerekeket 2 éves kortól. Táncházvezető: Kovács Zsuzsanna. Belépő: 350 Ft/fő, kísérőknek: 150 Ft.

Időpont: november 15. és 29.

 

Nincs hozzászólás

Mondd el a véleményed

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

#Kövess minket az Instagram oldalán is!