Szabó Győző applikációban

Elkészült A Játékkészítő című musical meseapplikációja. A BOOKR Kids által fejlesztett alkalmazásban a Malac szemszögéből hallgathatjuk meg a történetet, természetesen Szabó Győző elmesélésében.

Mesés grafikákkal és Szabó Győző kiváló előadásában immár a BOOKR Kids Mesetárából ingyenesen letölthető A Játékkészítő meseapplikációja.  Az androidos tableteken, iPaden valamint okostelefonokon elérhető interaktív hangos mese, sok meglepetést rejt!

“A Játékkészítő akciófüzetből kiválasztottuk a legizgalmasabb fejlesztő jellegű játékokat és becsempésztük őket a mese lapjai közé. Így már digitálisan is elérhető a Malac labirintusa, A Játékkészítő Soduku, Aranyka fejtörője és sok más izgalmas logikai játék” – meséli Horváth Dorka a BOOKR Kids vezetője, “ezen felül persze, mint az összes BOOKR Kids mesében a történet minden oldalán animált tartalommal találkozhatnak az olvasni tanuló vagy már olvasó gyerekek.  Kedvenc újdonságunk, hogy a BOOKR Kids alkalmazás napló funkciója A Játékkészítő meséjében próbálható ki először, amellyel így a rögzített kalandok archiválhatóak, később visszaolvashatóak.– tette hozzá Horváth Dorka.

Letöltés:

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/bookr-kids/id938096935

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.bookrdigial.bookrkids

Vélemény, hozzászólás?