Te melyik sportágban vagy bajnok? Pályázat gyerekeknek 20 éves korig

Az Olimpia évében, a sport és egészség jegyében: KamaszPanasz Kreatív-pályázatot hirdet

Te melyik sportban vagy olimpiai bajnok? – szlogennel kreatív pályázatot hirdet a KamaszPanasz portál. Felhívásunkban arra buzdítunk minden fiatalt, hogy készítsen kisfilmet, fotót, fotómontázst, vagy tervezzen plakátot, amelyen bemutatja a kedvenc sportágát, és a hozzá fűződő viszonyát.

Pályázat célja

A sport egészséges voltának hangsúlyozása és bemutatása, az egészséges testmozgás népszerűsítése a fiatalok körében.

Zsűri

A legjobb pályaműveket Madaras Ádám Világ- és Európa-bajnok öttusázó választja ki. A döntés meghozatalában a fiatal, első Olimpiájukon debütáló úszókból és műugrókból álló lelkes csapat segíti majd. A pályázaton mindazok indulhatnak, akik még nem múltak el 20 évesek, és késztetést éreznek arra, hogy megmutassák, miért fontos és hasznos a sport, ezzel jó példát mutatva kortársaiknak is.

Pályázni lehet

          Fotó

          Fotómontázs

          Plakát

          Kisfilm 1-4 perces

Pályázni kizárólag saját készítésű művel lehet. A műveket elektronikus úton, a palyazat@kamaszpanasz.hu e-mail-címre várjuk a szerkesztőségbe. A kisfilmeket CD-n a 4032 Debrecen, Füredi út 18 címre várjuk, valamint Youtube-os link formájában a palyazat@kamaszpanasz.hu-ra várjuk.

Nyeremények

  • Főnyeremény: 50 ezer forintos elektronikai vásárlási utalvány
  • Az első 10 leggyorsabb beküldő a kamaszkoriveszhelyzetek.hu felajánlásából könyvajándékot kap
  • Közönségdíj: a pályázat lezárulta után a legjobban sikerült pályaművekre a KamaszPanasz Facebook-oldalán bárki szavazhat a számára leginkább tetsző műre. A sportvitalitás.hu felajánlásából egy ingyenes, személyre szabott sporttáplálkozási vizsgálat és étrend tervezés.

A pályázat időtartama: július 10 – augusztus 20.

Eredményhirdetés: szeptember 5, szerda

A legjobb pályaműveket a KamaszPanasz weboldalon is megjelentetjük.

Vélemény, hozzászólás?