Terézanyu Pályázat 2013

Negyedik éve hirdetik meg a Terézanyu pályázatot, amely az évek során a női tabuk ledöntésének pályázatává nőtte ki magát. 2011-től a Richter Gedeon Nyrt. támogatja a kezdeményezést, melynek célja a nők társadalmi megbecsültségének és önbecsülésének növelése.

Az idei téma: Anya-lánya kapcsolatokról – tabuk nélkül

"Idén igazi darázsfészekbe, egészen pontosan a családi fészekbe nyúlunk az anya-lánya témával, hiszen az édesanyánktól kapott minta meghatározza egész életünket, de különösen gyermekünkkel való kapcsolatunkat. Érdemes tisztában lennünk azzal, hogy a kapott batyuból mit szeretnénk átadni saját lányunknak és mit nem. De erről ritkán beszélünk nyíltan, mint ahogy arról is, hogy a bensőséges anya-lánya kapcsolat kialakításához gyakran feszültségekkel teli út vezet.

A pályázatok legfeljebb 5000 karakter terjedelműek lehetnek (szóközökkel együtt), és egyes szám első személyben kell íródniuk. A pályaműveket word formátumban, május 1-ig tölthetitek fel honlapunkon. A „négykezeseket” is várjuk, amelyekben anya és lánya együtt írják le történeteiket.

Az első helyezett 50 ezer forint értékű könyvutalványt és egy Kindle-t nyer. A többi díjazottra is értékes nyeremények várnak, valamint publikálási lehetőséget kapnak."

Kattints a nevezéssel kapcsolatos részletes információkért!

Forrás: terezanyau.hu

 

Vélemény, hozzászólás?