Hétmérföldes családi játékbirodalom minden szombaton a Józsefvárosi Galériában!

A Hétmérföldes Játékbirodalom februárban is minden szombaton 10.00 órától  15.00 óráig  várja az egész családot. Interaktív programsorozat, ahol a mese és muzsika szárnyán a farsangi időszakban számos izgalmas koncert, színházi bábszínházi produkció szórakoztatja a nagyérdemű publikumot. Lesz Diafilm kuckó mesemondóval, télbúcsúztató farsangi mulatság hangszerbemutatóval, ismét bebarangolhatjuk a nemzetek mesekertjét és találkozhatunk Vitéz László újabb kalandjaival.

Számos színházi és zenei előadás sorában a februári repertoárból nem hiányozhat az Évkerék Társulat zenés spanyol mesevilága sem. A szervezők különös figyelmet fordítanak arra, hogy minden korosztályt megszólítsanak családi programjaikkal. A legkisebbek is izgalmas játékokat fedezhetnek fel a Csigabiga Palota Baba Játszóházában, és hab a tortán, hogy lesz Baba Cukrászda is. A programok hétről-hétre élményszerűen varázsolják elénk a páratlan népmese és zenekincsünk világát. A Hétmérföldes programok során felidézhetjük a magyar népmesék hőseit, de a meseládából előkerülnek más nemzetek farsangi meséi, mondái, hangszerei, muzsikái is.

A kézműves alkotóház 10 órától 15 óráig szintén izgalmas kalandokat tartogat. Lesz farsangi maszkkészítés, fánksütés, kiszebáb készítés, de előbukkannak a kézműves ládából a Fonó hagyományőrző mesterségei és különleges mai hobbi technikák (tűzzománc készítés, üvegfestés…) is.

További információ:

 Részletes programajánló, bérlet és jegyvásárlás, kedvezményes Józsefvárosi Galéria Gyerekbérlet árak, csoportos bejelentkezés: Beke Kata Tel.:  +36-30/207-8029;

E-mail: iroda@festumrendezveny.hu 

Elővételi  jegy és bérlet vásárlás a helyszínen:

Józsefvárosi Galéria és Rendezvényközpont Tel.: 313-9883

1085 Budapest, József krt. 70. 

Századok Öröksége Produkció

www.jozsevarosigaleria.hu

Vélemény, hozzászólás?