Sakk és Angol Óvodai ösztöndíj – Pályázat nemzetközi óvodába és Polgár Judit sakkóráin való részvételre

A Happy Kids Nemzetközi Óvoda, a Hetedhét Ország Alapítvány Közhasznú Társaság és a Polgár Judit Sakk Alapítvány a Képességfejlesztésért közösen ösztöndíjat hirdet óvodások részére a 2013/2014-es évre.

A pályázat célja

Az ösztöndíjat elnyerő gyermek elhelyezést nyer a Happy Kids Nemzetközi Óvodában, ahol multikulturális környezetben rendszeres angol nyelvoktatásban és más képességfejlesztésben részesül, részt vesz heti egy óvodai sakkórán, és heti egy sakk klubfoglalkozáson, amelyeken elsajátíthatja a sakkjáték alapjait és a rendszerben gondolkodást, ami hatékonyan készíti elő a későbbi iskolai oktatásba történő beilleszkedést.

Pályázók köre

Magánszemélyek: minden olyan magyar állampolgárságú szülő, akinek 5 vagy 6 éves gyermeke van, határozott igénye van arra, hogy gyermeke a lehető legmagasabb szintű képzésben részesüljön.

A pályázat részletei

A pályázatokat a Happy Kids Nemzetközi Óvoda és a Polgár Judit Sakk Alapítvány közösen bírálja el a gyermek és a szülők elkötelezettségét figyelembe véve. A pályázati eljárás során sor kerülhet egy személyes beszélgetésre is az óvoda vezetőjével.

A pályázat benyújtása

Határidő: 2013. július 15.

Benyújtás: Kérdőív kitöltése online.

További információ

HAPPY KIDS NEMZETKÖZI ÓVODA
H-1124 Budapest, Fodor u. 36.
Időpontkérés: 06 (1) 356 2440, 06 (30) 948 4436

Tekintse meg a teljes pályázati kiírást!

Sakk és Angol Óvodai ösztöndíj – Pályázat nemzetközi óvodába és Polgár Judit sakkóráin való részvételre

Vélemény, hozzászólás?