2. Ásványbörze a MOM Sportban 2015. Május 30-31.

 

Május utolsó hétvégéjén gyermeknapi specialitásnak sem utolsó programmal vár minket a MOM Sport. Lelkes Ásványbörze lesz, a szokásosnál is színesebb programokkal kiegészítve – különleges, érdekes és izgalmas világba csöppenhetnek majd az arra látogatók, ahol senki sem fog unatkozni.

Amivel ezen a hétvégén biztosan számolhatunk, az ásványok, ősmaradványok, drágakövek, meteoritok, illetve ezekből készült dísztárgyak és ékszerek sokasága. A kiállított ásványok mellett belőlük készült tárgyakat is vásárolhatunk, akár egy egyedi ékszer vagy egy különleges dísztárgy formájában. Emellett, tekintettel arra, hogy ez a hétvége a gyermekekről kell, hogy szóljon, a Lelkes Ásványbörze is igyekszik majd kedvezni a lurkóknak. Lesznek gyermekfoglalkoztatók és a játszóház is biztosan igazi paradicsom lesz a kicsiknek, a kisállat- és kígyósimogatóról nem is beszélve. Az aranymosás és a 3 dimenziós barlangvetítések pedig olyan világokba repíthetnek el minket, amelyeket máshol biztosan nem tapasztalhatnánk meg. Akik spirituálisabb vonalon nézelődnének, azoknak sem kell aggódniuk, hiszen lehetőség lesz ezoterikus szolgáltatásokat is kipróbálni. Akik inkább a tudományos tényekre nyitottabbak, azok különböző előadásokon vehetnek részt. A kiállítás területén egészségsziget is található, ahol lehetőségünk lesz szellemi egészségünk mellett egy kicsit a fizikaira is koncentrálni. Akinek pedig mindez még mindig kevés lenne, azoknak jó hír lehet, hogy ez alkalommal bonsai kiállítás is lesz a börze területén. Szóval nem érdemes otthon maradni, hiszen a kicsik és a nagyok is találhatnak kedvükre való élményt és szuvenírt is, amelyek biztosan emlékezetessé teszik majd ezt a hétvégét.

Amiről pedig nem szabad elfeledkezni, hogy ezekre az eseményekre azoknak is érdemes kilátogatni, akiknek fiókjában ott lapul egy-egy ismeretlen szépség, hiszen a börzén szakemberek segítenek az ingyenes drágakő-határozásokon 11.00-17.00 között.

A részletes programról bővebb információ itt olvasható:

https://www.facebook.com/asvanyborze

www.asvanyborze.com

Telefonszám: 06 70 340 74712. Ásványbörze a MOM Sportban:

Helyszín: Mom Sport, 1123 Budapest, Csörsz utca 14-16

Időpont: 2015. május 30 (szombat) – 31 (vasárnap)

szombat-vasárnap: 10-19 óra

Vélemény, hozzászólás?