Szabad játékos legjobb gyümölcs nyerőgépek

  1. Mobil Játék a Jet Kaszinó: Játssz Bárhol, Bármikor: A Siru együttműködött az összes helyi mobilszolgáltatóval 3 országokban, hogy szabadon barangolhasson anélkül, hogy kockáztatná hitelkártyáit vagy bankszámlaadatait.
  2. Flexepin Kaszinó: Tippek és Trükkök a Sikerért - Azonban, nem garantálják a győzelmet.
  3. Vulkan Kaszinó: Az Online Kaszinók Jövője: Míg a BetMGM az első szerencsejáték-társaság, amely ezt megtette, remélhetőleg sokáig nem lesz az egyetlen ilyen társaság.

Kaszinó bónusz szerencsejáték ingyen játék

Játékok Kaszinó: A Legjobb Játékok Nyerni
Hihetetlen grafikával, izgalmas filmzenével, valamint hihetetlen bónusz funkciókkal rendelkezik, amelyek nagy nyereményeket fognak elérni.
Jeton Kaszinó: Hogyan Kezdj El Játszani és Nyerni
A kaszinó stabilnak tűnik, és a bónusz ajánlatok figyelemre méltóak.
A kaszinó korlátozza a kifizetéseket.

Online kaszinó blackjack játék ingyen

Guru Kaszinó: Milyen Gyakran Frissülnek a Játékok? Vélemények és Értékelések
A progresszív jackpot nyerőgépek, mint például a két legjobb Microgaming nyerőgép-Mega Moolah és Major Millions-ugyanúgy működnek, mint a sorsjegyek, abban az esetben, ha általában egy mega nyeremény kapcsolódik, de rengeteg kicsi is.
Zet Kaszinó: A Legjobb Online Kaszinók Alternatívái
A kaszinóban viselt maszkok eltávolíthatók dohányzás vagy italfogyasztás céljából, de az éber biztonsági őrök járőröznek a kaszinókban, emlékeztetve mindenkit, aki ideiglenesen eltávolította maszkját, hogy helyezze vissza a helyére.
Lemon Kaszinó: A Bónuszok és Promóciók Áttekintése

A Néprajzi Múzeum új programsorozata gyerekek és szüleik számára

A Néprajzi Múzeum új programsorozata gyerekek és szüleik számára:

A szünetben mi csütörtököt mondunk!

Júliusban és augusztusban minden csütörtökön szünidei foglalkozásra várjuk a hagyományos népi kultúra iránt érdeklődő gyerekeket és kísérőiket.  Minden szünidei csütörtökön más-más korosztállyal mást és mást csinálunk, 5 és 14 éveseket egyaránt szívesen látunk!

Archív fotók és filmek a Néprajzi Múzeumban

Július 4.  10.00 – 11.30    

A néprajzi kutatás fontos dokumentumaival ismerkedhetnek meg a program résztvevői. A múzeumban látható kiállítások archív fotói, filmjei segítségével beszélgetünk a néprajzi témákról pl. pásztorokról, étkezési szokásokról, férfi női szerepekről.

Ajánlott korosztály: 10-14 éveseknek

Gyermekélettől az idős korig

Július 11. 10.00 – 11.30    

A témával foglalkozó archív filmösszeállításra és A magyar nép hagyományos kultúrája című kiállításra épülő foglalkozás, amelynek során a résztvevők megismerkedhetnek az egykori gyerekek életével, játékaival, a családban betöltött szerepével. A lányok, legények kapcsolatával, az egykori udvarlási szokásaival, az idős emberek feladataival.

Ajánlott korosztály: 10-14 éveseknek

Nálatok laknak-e állatok?

Július 18. 10.00 – 11.30    

Milyen állatok voltak régen egy-egy parasztház istállójában és a baromfiudvaron, a régi gazdaságokban?  Melyik állatokat őrizték a pásztorok, milyen eszközöket használtak, milyen kutyák segítették a munkájukat? Különféle háziállatok nyomait azonosítjuk és madarakat is keresünk a kiállított tárgyakon.

Ajánlott korosztály: 5-10 éveseknek

Falusi udvarlási szokások

Július 25. 10.00 – 11.30    

Hogyan szórakoztak, udvaroltak régen a fiatalok? Mit jelentett az, ha valakinek kitették a szűrét? Miből állt egy lány kelengyéje Kalotaszegen? Milyen volt a menyasszony ruhája? A magyar nép hagyományos kultúrája című kiállításban keressük a válaszokat a feltett kérdésekre.

Ajánlott korosztály: 11-14 éveseknek

Az „Égig érő fa” és az állandó kiállítás

Augusztus 1. 10.00 – 12.00 

10.00 – 11.00

Megtaláljuk-e a Magyar Népmese sorozat egyik epizódjának szereplőjét, a Kiskondást A magyar nép hagyományos kultúrája című állandó kiállításban? A rajzfilm vizuális tartalmának és a kiállítás tárgyainak összevetése során kiderül, hogyan is néz ki a szűr és a suba, milyen is az égig érő fa és a hamuba sült pogácsa, miért pont a Kiskondásnak kell kiszabadítani a királylányt?

11.00 – 12.00 

Kézműves foglalkozás: szűrmintás kőfestés

Ajánlott korosztály: 6-10 éveseknek

Régi vagy új?

Augusztus 8. 10.00 – 12.00 

10.00 – 11.00 

Játékos ismerkedés érdekes, régi tárgyakkal. Miben különbözik a régi lábos, a ma használatos utódjától, milyen egy régi női ing a pólóval összehasonlítva? Ehhez hasonló párosítások adnak választ a tárgyak mai és egykori használatáról, a tárgyakhoz kapcsolódó történetekről, egy-egy tárgy műtárggyá válásának folyamatáról.

11.00 – 12.00

Kézműves foglalkozás: csörgős nemezlabda készítése

Ajánlott korosztály: 5-8 éveseknek

Élet egy régi parasztházban

Augusztus 15. 10.00 – 12.00 

10.00 – 11.00 

Milyen is egy füstös ház, mire használták az ácsolt ládát, és a foklát? Mi az a szelemen, miért kicsi a parasztházak ablaka? A magyar nép hagyományos kultúrája című állandó kiállításunk interaktív tárlatnézegetése során ezekre a kérdésekre keressük a választ.

11.00 -12.00 

Kézműves foglalkozás: házmakett készítés

Ajánlott korosztály: 8-14 éveseknek

Madárlesen

Augusztus 22. 10.00 – 12.00 

10.00 – 11.00 

Madárkereső játék és interaktív tárlatnézegetés A magyar nép hagyományos kultúrája című állandó kiállításban. Ismerkedés a népművészet mintakincsével és a hagyományos paraszti életmóddal.

11.00 – 12.00

Kézműves foglalkozás: Reptethető madársárkány készítés

Ajánlott korosztály: 6-10 éveseknekInformáció:

A júliusi programok részvételi díja:

Nyári múzeumpedagógiai foglalkozás (90 perc): 1000 Ft (egy gyermek és egy kísérője részére)

Információ és jelentkezés: Koltay Erika, (06-1)4732439, koltay@neprajz.hu

Az augusztusi programok részvételi díja:

Nyári múzeumpedagógiai foglalkozás (120 perc): 1300 Ft (egy gyermek és egy kísérője részére)

Információ és jelentkezés: Bodnár Kata, (06-1)4732439, bodnar@neprajz.hu

Vélemény, hozzászólás?