Alkotói pályázat 9-18 éveseknek

NAGYONNYÁR ALKOTÓI PÁLYÁZAT
Alkoss magadnak nyári táborozást!

NYERJ EGYHETES NYARALÁST A NAGYONNYÁR FESTŐ-GRAFIKUS, VAGY RAJZFILMES TÁBORÁBA ELSŐ HELYEZETT PÁLYAMUNKÁDDAL!

Várod már a szünidőt? Mivel fogod tölteni a nyarat? Hogyan képzelsz el egy tökéletes nyári szünetet? Számodra mit jelent, ha „nagyon nyár” van? Rajzolj vagy fess, készíts animációt és mutasd be a lehető legszínesebben, legötletesebben, hogyan képzelsz el egy fergeteges nyarat, amikor minden a kedved szerint alakul. Úgyhogy rajta, ragadj ceruzát, ecsetet, kamerát, telefont és egeret… hogy az idei nyár is Nagyonnyár lehessen! (Ha már unod a sulit, akkor a nyarat mennyire fogod!)

Korhatár: 9-18 év.
Beküldési határidő: 2017. 04. 14.

RAJZPÁLYÁZAT

Készíts tetszőleges technikával rajzot vagy festményt. A téma: Nagyonnyár! Használhatsz grafit- vagy színes ceruzát, pasztellt, vízfestéket, akrilt, rajzszenet, tust vagy vegyes technikát, a lényeg, hogy szárnyaljon a fantáziád!

Hogyan jelentkezhetsz?

Munkádat A4-es vagy A3-as méretben készítsd el, majd szkenneld be vagy jó minőségben fotózd le. Töltsd ki szüleiddel PÁLYÁZATI JELENTKEZÉSI LAPUNKAT a www.nagyonnyar.hu oldalon, és a kész alkotást a név és a mű címének feltüntetésével küldd el elektronikus formában (maximum 2 megabyte méretben) a nagyonnyarpalyazat@gmail.com e-mail címre.

A kész munkákat beérkezést követően folyamatosan töltjük fel facebook oldalunkra, ahol szavazni lehet a legjobban tetsző alkotásokra. A legtöbb szavazatot elért rajzok és festmények közül végül szakmai zsüri választja ki a helyezetteket.

Ha a Te pályaműved nyeri el leginkább a szakmai zsűri tetszését, a következő díjazásban részesülhetsz:

1.díj: egyhetes nyaralás teljes ellátással a Nagyonnyár grafikus-festő táborában ( választott időpontban július 2-8, vagy 9-15-ig).
2-3. díj:  értékes kreatív ajándékok.

ANIMÁCIÓS PÁLYÁZAT

Készíts tetszőleges animációs technikával rövidfilmet. A téma: Nagyonnyár! Használhatsz lefotózott rajzokat, gyurma- vagy Lego-figurákat, animálhatsz tárgyakat, élő szereplőket vagy akár digitálisan rajzolt képeket. A lényeg, hogy a felvétel képkockánként készüljön, majd a képkockákat fűzd össze videófájllá. A videó javasolt képaránya 640×480 pixel.

Hogyan jelentkezhetsz?

Töltsd ki szüleiddel PÁLYÁZATI JELENTKEZÉSI LAPUNKAT a www.nagyonnyar.hu oldalon, a kész munkát töltsd fel egy videó megosztó oldalra, a linkjét pedig másold be a pályázati lap megfelelő helyére.

A kész munkákat beérkezést követően folyamatosan töltjük fel facebook oldalunkra, ahol szavazni lehet a legjobban tetsző alkotásokra. A legtöbb szavazatot elért animációk közül végül szakmai zsüri választja ki a helyezetteket.

Ha a Te pályaműved nyeri el leginkább a szakmai zsűri tetszését, a következő díjazásban részesülhetsz:

1.díj: egyhetes nyaralás teljes ellátással a Nagyonnyár rajzfilmes táborában ( választott időpontban július 2-8, vagy 9-15-ig).
2-3. díj:  értékes kreatív ajándékok.

Az eredményhirdetés időpontját honlapunkon és facebook oldalunkon tesszük közzé a pályázat lezárása után.
https://www.facebook.com/nagyonnyar/
A pályázat részletei: www.nagyonnyar.hu

Mindenkinek jó alkotást kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?