Állandó programajánló a Tropicariumban

A hatalmas cápák, angyalarcú ráják, lusta aligátorok, szabadon ugráló selyemmajmok, egzotikus madarak, kígyók, pókok, piranhák, hüllők és színpompás halak nem a bevásárlóközpont üzleteit szállták meg, hanem a Tropicarium akváriumaiban csodálhatóak meg egész évben.

Cápás állatkert a bevásárlóközpontban!


A Tropicarium-Óceanárium név jól tükrözi a benne látható érdekességeket, hisz a Tropicarium szó a trópusi esőerdők élővilágára utal, míg az Óceanárium szó a tengerek, óceánok mélyének világába sejtet betekintést immár 10 éve.
Egy 11 méteres látványalagútból tekinthető meg a Tropicarium fő látványossága, a karnyújtásnyira elúszó 6 darab hatalmas és félelmetesnek látszó cápa. Simogatható ráják, szabadon repkedő egzotikus madarak, a trópusi esőben lustán nyújtózó aligátorok, izgalmas hüllők, és a világ minden tájáról érkezett színpompás édes- és sósvízi halak ezrei tekinthetők meg nyolc teremben az eredetihez nagyon hasonló környezetben. A hírhedt piranják, a rejtőzködő murénák, a „mérges” sziklahalak, a cápatojásokban felsejlő kis cápák, a mindig játékos bohóchalak, a mókás kertész angolnák és sünhalak, no meg a különleges áttetsző medúzák akváriumai mind külön is érdekesek. Fürgén ugrándoznak a nálunk élő kistestű majmocskák, a fehérarcú-, fehérfülű- és törpe selyemmajmok, de rajtuk kívül megtekinthetők a vicces liszt majmocskák és a vörös sörényes oroszlán majom pár is. A sárkányokra hasonlító leguánok, a szabadon repkedő egzotikus madarak, a színes kígyók, az apró nyílméreg békák és a különleges pókok, skorpiók látványa nem mindennapi élményt biztosít.
Csütörtökönként 3 órakor látványos, víz alatt történő cápaetetést izgulhatnak végig a hozzánk érkezők.
Gyermekeknek tartalmas szülinapi programot, cégeknek családi napokat, különtermünkben vállalati- és magánrendezvényeket szervezünk.


Programjaink között szerepel az előre egyeztetett különleges kalandtúra játék és az idegenvezetés is.
A többnyelvű információs rendszer magyar, angol és szlovák nyelven nyújt tájékoztatást.
Egyedülálló búvárkodási lehetőséget biztosítunk a búvárengedéllyel rendelkező érdeklődőknek a 4 méter mély cápás akváriumban.


A gyermekeknek és a játékos kedvű felnőtteknek egy interaktív „játszófal” áll rendelkezésükre, ahol kipróbálhatják ügyességüket, tájékozottságukat és bátorságukat is!
A névnapjukat ünneplők pedig vendégeink a látogatásra.


Vidékről érkező iskolás csoportoknak a Csodák Világa Budapesten című programunkat ajánljuk!
Kiváló szabadidős program, felejthetetlen élmény, kaland, szórakozás egy helyen a TROPICARIUMBAN minden család számára az év minden napján.

Bővebb információ: www.tropicarium.hu

Vélemény, hozzászólás?