Az én vadasparkom – pályázat gyerekeknek

Az én vadasparkom
Vadaspark a jövőben, ahogyan azt elképzelem…
 
Elképzelted már milyen lesz a jövő?
Miben lesz más, mint amiben most létezünk? Milyen állatok és növények élnek majd körülöttünk? Hunyd le a szemed, engedd szabadjára a fantáziádat, és fogalmazd meg maximum 3000 karakterben, milyen lesz a jövő vadasparkja? Minden részletre kíváncsiak vagyunk, alaposan járd be a jövőt és nézz körül: hol található a vadaspark, írd le az ott lakó jövőbeli állatok külsejét, hogy néznek majd ki, mekkora a termetük, milyen színű a bundájuk… (már, ha szerinted lesz bundájuk), mivel táplálkoznak? Minden egyéb érdekes tudnivalót írj le róluk, amit szerinted érdemes megosztani a világgal… a mostanival.
 
Ezen kívül azt is megírhatod, hogy szerinted milyenek lesznek a szolgáltatások a jövő vadasparkjában, milyen építmények és újdonságok várják majd a látogatókat.
 
A pályázat címe: Vadaspark a jövőben
 
A beadás határideje: 2012. január 31.
 
A pályázati munkákat csak word, vagy pdf formátumban áll módunkban elfogadni!
A legjobb írásokat közzétesszük, a legügyesebb pályázók között Budakeszi Vadaspark belépőket osztunk ki.
 
A pályázat feltételei:
A "Vadaspark a jövőben" pályázaton bárki részt vehet, aki a fogalmazását határidőig beküldi nekünk a budakeszi.vadaspark@pprt.hu e-mail címre, valamint hiánytalanul megadja nevét, címét és telefonszámát az általa elküldött elektronikus levélben. A pályázatra egy fő (egy e-mail címről) maximum 1 művel pályázhat.
 
Az e-mail tárgya "Vadaspark a jövőben" legyen.

 
További információ a pályázattal kapcsolatban:
Postacím: 2092 Budakeszi, Pf. 88
E-mail: budakeszi.vadaspark@pprt.hu
Telefonszám: 06-23-451-783
Faxszám: 06-23-457-783
 

Vélemény, hozzászólás?