Az Eszter-lánc mesezenekar interaktív mesekoncertje a Kacifántban 2014. Október 25.

A zenekar tagjai:
Kárász Eszter (ének, ukulele, furulya, tilinkó)
Clemente Gábor (ütőhangszerek)
Molnár György (gitár, ének)
Veér Csongor (hegedű)

Beharangozó:
A sűrű erdő ezernyi titkot, hangot és varázslatot rejt. Mese-erdő közepébe hívunk minden gyereket és gyerek-lelkű felnőttet, ahol megelevenedik a történet a zene, bábok, és persze a gyerekek segítségével. A hangszerek mind a mese egy-egy szereplőjét ismertetik meg velünk, akiknek kalandjait a gyerekek is alakíthatják ötleteikkel. Gyerekdalok, népdalok, kortárs költők megzenésített versei kísérnek minket utunkon, aminek a végére reméljük új zenekari tagokat is találunk a gyerekek körében, akik beszállnak a közös muzsikálásba.

"Dallamok, versek, bábok, buborékok, ukulele, gitár, bőgő, furulya, dob, derbuka és társai pörögnek ezerrel. Kárász Eszter játszik, táncol, énekel, hadonász, varázsol, miközben viccesen és kedvesen vagy szomorkásan csengnek-pengnek a népdalok, a Csukások, Weöresek és Varró Danik. Jó kis koktél, dupla buborékkal, alkoholmentesen." (Lackfi János)

Október 25-én szombaton 10-kor immár hagyományos módon találkozhattok Kárász Eszter mesezenekarával a Kacifántban. Kapunyitás 9:30-kor.

Belépődíj: 1.200 Ft/első gyermek, 1.000 Ft/minden további gyermek. Kisérőjegy nincs.

Regisztrációkat az info@kacifantjatszohaz.hu email címre várjuk.

Vélemény, hozzászólás?