Banyamesék – élőzenés, mesejáték 1 felvonásban a Karaván Színház produkciója 2013. január 17.

 

 

Az előadás időpontja és helyszíne:

2013. január 17. csütörtök 14.30

Budapest, Aranytíz Kultúrház

A Karaván Színház Banyamesék című produkcióját óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk.

Az előadás keretében három rövid (két székely és egy orosz) népmesét láthatnak a gyerekek. A meséket bábok segítségével adják elő a színészek. Nem paravánt használnak, hanem ők is láthatók, így színészi játékkal, mimikával válik színesebbé a humoros előadás. A színészek a gyerekeket játékosan bevonják a történetbe.

"Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy öregapó. Ültetett egy répát, nevelgette, biztatgatta, legyen édes, nőjön minél nagyobbra. Meg is nőtt a répa, édes is lett – ment az apóka, hogy kihúzza. Húzta, tépte, ráncigálta, de hiába, a répa csak nem mozdult. Hívta az anyókát, együtt huzigálták a répát, de az csak nem mozdult. Hívták az unokát, hívták a kiskutyát, a macskát, de mindhiába. Aztán hívták az egérkét, s együtt húzták-vonták, cibálták mind a répát, mire engedett az óriás gyökér s kifordult a földből."

Előadják a Karaván Művészeti Alapítvány színészei.

Rendező: TÓTH GÉZA

A Banyamesék című produkciót 3 éves kortól óvodásoknak, és kisiskolásoknak ajánljuk. Jegyek elővételben 800 Ft-ért, előadás előtt 1200 Ft-ért vásárolhatók a helyszínen és a Karaván Művészeti Alapítvány irodájában, illetve online: www.karavan.co.hu Csoportos jegyvásárlás esetén kedvezményt adunk. Érdeklődni az alábbi telefonszámokon és címeken lehet:

KARAVÁN MŰVÉSZETI ALAPÍTVÁNY

Tel/fax.:1/ 215 29 53, 30/ 867 38 04

Ízelítőül:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2sliR2YCxU0

Vélemény, hozzászólás?