Barátod a Lego! Nyári építőverseny, gyere jelentkezz te is. 2011.júl.23-aug.28.

Immár harmadik alkalommal kapcsolódhatsz az interneten keresztül, a Barátod a LEGO Nyári építőversenyéhez. Korunk legfontosabb feladata, hogy megóvjuk környezetünket. Most részt vehetsz ebben a nemes feladatban Te is. Válaszd ki azt a természet formálta csodát, ami szerinted leginkább megmutatja Földünk szépségét és nagyszerűségét. A Természet megalkotta, a Te feladatod pedig, megépíteni LEGO-ból. Kutass, építs és fotózz. Csatlakozz Te is. 

A három legjobb alkotást, értékes ajándékokkal jutalmazzuk.

  Barátod a Föld (2011. júl. 23-aug. 28.)

Naprendszerünk harmadik planétája – és a mai ismereteink szerint az egyetlen hely, ahol élet van – a Kék Bolygó, vagyis a Föld. Ez az otthonunk, itt élünk. Hihetetlen vidékek, fantasztikus élőlények és az ember lakhelye. Vigyáznunk kell rá!

Egy új feladat vár Rád! Kutass valami igazán szép, ritka, vagy hatalmas természeti csoda után. A feladatod az, hogy építs LEGO-ból egy olyan, nem emberkéz alkotta természeti helyet, jelenséget vagy környezetet, amiről méltón mondhatjuk: Ez a Természet Csodája!

Néhány csodát már mi is találtunk. Választhatsz ezek közül is, vagy fedezz fel egy újat a nagyvilágban. Miután rábukkantál építsd meg LEGO-ból. Hat hét áll rendelkezésedre, hogy elkészítsd a Földünk számodra legkedvesebb csodáját.


Még egy fontos feladatod van. Az elkészült művet fotózd le. Készíts egy képet, amin Te vagy látható alkotásoddal, továbbá csinálj még két fotót különböző nézetekből, mert az értékelésnél a zsűri így alaposan szemügyre veheti alkotásod.

 

Miután regisztráltál és bejelentkeztél, töltsd fel képeidet oldalunkra 2011. júl. 23 -aug 28. között, hogy egyike lehess azoknak a LEGO építőknek, akik megnyerik a fantasztikus nyeremények egyikét.

 

Kalandra fel, jó építést, és ne feledd:

…és aki segít Neked ebben: Barátod a LEGO!

Bővebb információ ITT!

Vélemény, hozzászólás?