Bárka Ringató – Énekes óvoda a Bárka Színházban 2011. október 12., 19. és 26.

Bárka-Ringató Énekes Óvoda

Mit történik a Bárka-Ringatóban?  Elaltatjuk a babákat, ébresztgetjük a cicákat, kihajtjuk a tóból a kiskacsákat, csalogatjuk a napot és várjuk a gólyákat. Mackó barlangot keresünk, táncolunk és térdig érő hóban járunk. Tüzet rakunk, hogy ne fázzunk. Aztán szekéren döcögünk, lovon vágtatunk, sütünk-főzünk, majd nagy csendet varázsolunk, hogy meghallgassuk a hangszerek hangját. Játszunk, énekelünk, örülünk.

Szóval semmi komoly…no, de mégis: ebben az évadban a Ringatóból kinövő, immár az óvodás kor küszöbén álló gyerekek számára szervezzük ezeket a foglalkozásokat, ahol a kicsik zenei képességeit fejlesztjük az életkori sajátosságoknak megfelelően. Játékos formában, Kodály útmutatásait, Forrai Katalin munkásságát példaként követve.

A Bárka-Ringató Énekes Óvodába két és fél – három és fél éves gyerekek jelentkezését várjuk. Előny, ha viszonylag hosszabb ideig járt Ringatóra valahol.

A foglalkozások meghatározott létszámmal és állandó résztvevőkkel zajlanak.

Tanév közben csak kivételes esetben lehet a foglalkozásokhoz csatlakozni.

A foglalkozásokat heti rendszerességgel, szerdánként 16:00-16:30-ig tartjuk.

A részvételi díj havi 4000 Ft/gyermek.

Időpont: 2011. Október 12., 19. és 26.

Foglalkozásvezető: Gállné Gróh Ili (www.ringato.hu)

A jelentkezéseket az ili@ringato.hu címre kérjük.

Szükséges adatok: a kisgyermek neve, születési dátuma, az anyuka, vagy apuka neve, telefonszáma. (Annak a szülőnek a nevét és a telefonszámát kérjük, aki elkíséri a kisgyereket a foglalkozásra.

A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk el!

 

Vélemény, hozzászólás?