Bogár Muzsika a Gyerekszigeten 2016. Június 04.

’Mese a picike szentjánosbogárról’ címmel megjelent a Bogár Muzsika második albuma. A zenekar dalainak egyedi, igényes hangzásvilága világzenei alapjainak köszönhető, amellyel új műfajt teremtett a gyermekzenében!

Lemezbemutató koncert június 4-én 11 órakor lesz a Gyerekszigeten!

 „Őszintén remélem, hogy sok picuri életét szebbé, színesebbé és gazdagabbá tehetem a Bogár Muzsikával, mert a szívből jövő dal valódi érték.” – vallja a zenekar énekesnője és vezetője, Pintér Mónika. A csapat célkitűzése, hogy zeneszeretetre hangolják a kicsiket egy számukra érthető és szórakoztató nyelvezetet használva. „Életünk legfogékonyabb időszaka a kisgyermekkor, ezért különösen fontos ezt a néhány évet játékos tanulással színesebbé tenni, ami a gyermek későbbi fejlődésére jelentős hatással lesz.” – fejti ki az énekesnő, zenepedagógus.

A 2013-ban Fonogram-díjra jelölt Bogár Muzsika zenekar egyedülállónak számít a hazai zenei palettán. A zenekar létrejöttét a 2007-ben Bogár Muzsika néven indult zenés-mondókás foglalkozások ihlették, melynek nyomán 2010-ben alakultak meg.

„Mese a picike szentjánosbogárról” címmel most megjelent a zenekar második albuma. A világzenei elemekkel tarkított, változatos, ám mégis egységes módon hangszerelt album, Nagy Bandó András megzenésített költeményeivel, melyet áthat Pálfy Zsolt zenész-színész és meseíró gyermekekhez közvetlenül szóló előadásmódja és Pintér Mónika énekes-zenepedagógus évek óta nagy sikerrel működő zenés gyermekfoglalkozásainak szellemisége.

A hangzásában is megújult, lendületes és interaktív előadásmódban bővelkedő Bogár Muzsika koncert szülőknek és gyermekeknek egyaránt szórakoztató és magával ragadó közös élmény. Június 4-én 11 órakor Magyarország legnagyobb családi rendezvényén, a Gyerekszigeten tartják lemezbemutató koncertjüket. Kicsiknek és nagyoknak ott a helye!

Bogár Muzsika lemezbemutató koncert a Gyerekszigeten!

  1. június 4. 11 óra

(Óbuda, Hajógyári-sziget)

A belépés ingyenes!

 

Az eseményről bővebben: http://sziget.hu/gyereksziget/

 

VIDEÓK:

BOGÁR MUZSIKA: https://www.youtube.com/watch?v=e-pwAS1cKQY

ÉDESANYÁM: https://www.youtube.com/watch?v=ADZRuD0f3Sg

BUBORÉK: https://www.youtube.com/watch?v=Vyyysmge7o4

http://www.bogarmuzsika.hu

https://www.facebook.com/bogarmuzsika

 

Bogár Muzsika zenekari tagok:

Pintér Mónika – ének; Pálfy Zsolt – gitár, ének; Nemes Zoltán – billentyűs hangszerek, ének; Demjén András – basszusgitár, lant, vokál; és Adorján Gyula – dobok, ütőhangszerek, vokál.

Vélemény, hozzászólás?