Boribon Muzsikál – gyerekprogram a Garden Café & Lounge-ban 2012. április 29.

2012. április 29. (vasárnap) 10:30

BORIBON MUZSIKÁL

Versek: Marék Veronika

Zene: Tallér Zsófi

Ének: Mórocz Adrienn

Boribon mackó és barátja, Annipanni történetei elevenednek meg az élő bábjátékkal kísért koncerten.

Három generáció, három kimagasló hölgy közös munkájának eredménye lett ez a nagyon kedves gyereklemez, amely rendkívül igényesen hangszerelt, izgalmas történeteket mesél el, rengeteg dolgot tanítva a családoknak a szülő és a gyermek kapcsolatáról.

A népszerű Kockásfülű nyúl megalkotója, Marék Veronika nyolc részes Boribon és Annipanni című mesekönyvéből készítette el első zenei lemezét. A 40 perces lemez 17 dalt tartalmaz majd, amelyek Boribon maciról és barátjáról, Annipanniról szólnak.


Szövegét mind-mind az írónőnek köszönhetjük. Segítségére volt Tallér Zsófia zeneszerző, aki 2006-ban elnyerte a 37. Magyar Filmszemle „Legjobb Eredeti Filmzene” díját. Veronika verseit ő zenésítette meg erre a lemezre. Ez a második közös munkájuk: kettejük nevéhez fűződik a Művészetek Palotájában 2009-ben bemutatott Kippkopp, a gesztenyegyerek című bábelőadás is.

A dalok előadására egy fiatal előadóművészt, Mórocz Adriennt kérték fel. Adrienn Köztársasági Ösztöndíjas és végzős hallgató a Színház- és Filmművészeti Egyetem bábszakán. A produkció élőben az ő improvizatív és szórakoztató bábjátékával lesz teljes.

Vélemény, hozzászólás?