Brub kalandjai mesés előadás, magyar táncház… az Aranytíz Kultúrház novemberi programajánlója

Magyar Táncház – minden szombaton

17:00-18:00 Aprók tánca (vezeti: Redő Júlia)

18:00-19:00 Játszóház (vezeti: Horti Zoltán)

"Így tedd rá"

Hétfőnként 16.45-17.30

Családi nép játék, néptánc foglalkozás 2-6 év közötti gyerekeknek és szüleiknek. A foglalkozások segítik a gyermekek mozgásfejlődését, gyarapítják szókincsüket, fogalomtárukat. Közösségi élmény során építi gyermeke kommunikációját és társas kapcsolatait. Várnak mindenkit, aki szeret játszani, énekelni, táncolni.

Foglalkozásvezető: Zsótér Boglárka

Csillagszemű Táncegyüttes

Szerda, péntek 16.00-17.00

Szeretettel várnak 3 éves kortól minden olyan gyermeket, aki szeretne megismerkedni a magyar néptánc és népzene hagyományaival a Tímár-módszer segítségével. Információ:             30/950-9137      

November 12. 11.00

BRUB – egy zokni, aminek párja nincs. Zenés, bábos, kalandos interaktív mese 3-10 éveseknek

Hogy ki is az a Brub? Nos Brub egy zokni. Szó szerint egy, ugyanis nincs párja. És bár Brub elveszítette a párját, de ennek köszönhetően találta meg legjobb barátját. Trappot, Uppit és Kexet. Négyük kalandjaikat meséljük el nektek, amiből megtudhatjátok mitől lesz náthás egy életerős porszívó, hogy érdemes játszani a bújócskát, kitől kérhetünk kölcsön bátorságot és hogy mikor támad a kupiszörny.

Előadják: Bognár Anna, Berki Szofi, Bernát Dénes

November 17. 14:00

Kiskobak gyermekszínházi bérletsorozat

A Kék Kutya története – az Ametist Bábszínház előadása

Egy őszínte, naív kékszínűnek született kiskutya, Hupikék Péter történetét ismerhetjük meg ebből a meséből. Megtudjuk, hogy hosszú kalandok után, hogyan talál igaz barátokra, hogyan jut el a kék kutyák szigetére, ahol ő is otthonra talál. Kedves, aranyos történet, élőszereplővel. Szereplők: Hupikék Péter, Kutyamama, gazda. kutyatestvérek, cirkuszi kutyák, cirkuszigazgató, rendőr, Fűrészhal Fülöp, tengerész, kék kutyák kapitánya, kék kutyák

Aranytíz Musical Stúdió

Tanítás minden szombaton 9.30-14.15-ig

7-22 éves fiataloknak kínálnak színészmesterség, beszédtechnika, ének, tánc órákat.

Céljuk "Stúdió" formában működni, vagyis nem színészképzőként, vagy iskolaként, hanem olyan, speciális elfoglaltságot jelentő közösséget teremtve a fiataloknak, hogy aki oda jár, amellett, hogy jól érezze magát, fejlődjön beszédkészsége, határozottabb legyen fellépése, gyarapodjon önbizalma.

Tanítanak: Póka Éva, Kiss Anikó, Bakó Gábor, Gebora György

 

Vélemény, hozzászólás?