Buborék Party gyerekeknek a Budapest Jazz Clubban! 2015. Március 08.

A tíz éves jubileumát ünneplő Buborék együttes március 8-án a Budapest Jazz Clubban tartja ’Buborék Party’ lemezbemutató koncertjét. Színes és szórakoztató kavalkáddal készül a zenekar, melyben igazi havazással, hócsatával és természetesen óriási buborékokkal várják a gyerekeket!

A ’Buborék Party’ lemezbemutató egy kisebb gyerekfesztivál lesz táncosokkal és egyedi látványelemekkel. A koncertre a Törpördög és Tinitündér-Tánc-Tanoda apró táncosai készülnek csodás jelmezekkel és koreográfiával. Találkozhatunk Tóbiással és Balambérral is, akik a közlekedési szabályokra hívják fel a figyelmet, ezúttal azonban táncolnak, játszanak és hógolyóznak majd közönséggel együtt. Nem csak a kis fülecskéket kényeztetik jobbnál-jobb zenékkel, az apró lábacskákat pedig fergeteges ritmusokkal, de a korgó gyomrocskákra is gondol a zenekar. Az önfeledt hancúr után, egy óriási tortával lepi meg a kis csapatot. Miután nőnap lesz, az anyukáknak cukormentes finomságokkal kedveskednek.

Mi jöhet még a fergeteges hangulatú koncert után? Természetesen a jókedvet és hangulatot megörökítő fotó! A Manó Fotó jóvoltából a zenekar mindenkinek egy ajándék fényképpel kedveskedik. Készülhet saját fotó, zenekarral, Tóbiással és Balambérral, vagy zenekarral és Tóbiásékkal, csokis szájjal vagy a nélkül…

A koncertről tv felvétel készül, amit hamarosan viszontláthatunk az egyik népszerű gyerekcsatornán, a rögzített hanganyagból pedig egy dal felkerül a Budapest Jazz Club gyermeklemezére. Kezdhetünk melegíteni hangszálakat, lábacskákat, mert mindenkit nagy szeretettel vár a Buborék együttes március 8-án a Budapest Jazz Clubba 11 órára!

 

Budapest Jazz Club

Budapest, Hollán Ernő utca 7, 1136

kezdés: 11:00 óra, kapunyitás 10:00 óra

A rendezvény lebonyolításában közreműködik a Lamantine rendezvény iroda

Vélemény, hozzászólás?