Budapesti Nagy Sportágválasztó – A SPORT NAPJAI – 2013. május 24-25.

Budapesti Nagy Sportágválasztó – A SPORT NAPJAI

…több mind 80 kipróbálható sportág egy helyszínen!

Ahol nincs ugrálóvár és vattacukor, de nem is fog hiányozni! Ahonnan a gyerekek garantáltan felvillanyozva, sportélményekkel gazdagon térhetnek haza! A szervezők a szülők pénztárcáját is megkímélik, hiszen a belépés díjmentes, a büfékínálat árai pedig (család)barátiak.


A 2013. május 24-25-ei Budapesti Nagy Sportágválasztó – A SPORT NAPJAI rendezvény elsődleges célja, hogy minél többeknek kedvet csináljon a sporthoz, valamint, hogy segítse a helyes sportágkiválasztást, olyan mozgásforma megtalálását, mely a leginkább illik az adott gyermek, felnőtt korához, testfelépítéséhez.  

A kétnapos eseményen több mint 80 sportágat (!) próbálhatnak ki a jelenlévők, edzői jelenlét mellett.  Melyik szülőnek van ideje, lehetősége, hogy ennyi mozgásformával megismertesse gyermekét? A rendezvényen kipróbálható rengeteg sportág izgalmas sport-kalandparkká változtatja a kőbányai helyszínt, megjelenési programjuk igazi sportcsemegéket ígérnek! Érdekesség, hogy a Nagy Sportágválasztón a téli sportokba májusban is bele lehet kóstolni, hiszen például a síelés egy műanyag lesikló pályán próbálható ki. A vizes medencékben a kajak-kenu és sárkányhajó várja a látogatókat, de a labdasportoktól, a küzdősportokig, a nagy múltú, klasszikus sportágaktól a fiatalos, új sportágakig minden mozgásformát próbára lehet tenni.

A rendezvényen megjelenő neves sportszemélyiségekkel, többek között Cseh Lacival, Szilágyi Áronnal, Hadfi Danival, Berki Krisztiánnal, Ladányi Balázzsal, Vincze Ottóval, Báder Mártonnal, Kozmann Györggyel, Pulai Imrével is lehet találkozni, sőt sok esetben az együtt

sportolásra is lehetőség nyílik velük. (A megjelenő neves sportszemélyiségek listája folyamatosan bővül.)

A rendezvény 9-17 óra között várja a látogatókat, a pénteki (szakmai) nap az előre bejelentkezett, pedagóguskísérettel érkező óvodás, iskolás csoportoké, de 14 órától már mindenki számára nyitottak a kapuk, a szombati nap pedig teljes egészében a nagyközönségé, családoké.     
Helyszín: Merkapt Maraton Sportközpont, Budapest, X., Maglódi út 12/A

Májusban nem csak Budapesten, hanem három vidéki városban is lesz Nagy Sportágválasztó:

2013. május 24-25. – Dunaújváros

2013. május 24-25. – Kaposvár

2013. május 31-június1. – Szekszárd                                     

 

A további programok, részletek miatt érdemes a rendezvény honlapjára kattintani: www.sportagvalaszto.hu

 

Vélemény, hozzászólás?