Ébreszd fel a benned rejlő erőt a LEGO® őszi rendezvényein!

Október 9-én indul az ingyenes LEGO® családi rendezvénysorozat, ahol a kisebbek és a nagyobbak is próbára tehetik magukat. Először az Aréna Plázában vehetnek részt az érdeklődők a fantasztikus, ügyességet, logikát és lelkesedést igénylő LEGO® Star Wars™ küldetésen. A rendezvényeken minden látogató talál kedvére való programot: lehet majd nindzsákat reptetni, motorizált modelleket működtetni, mesevilágban játszani, Heartlake City világában kalandozni, LEGO DUPLO medencébe merülni és ajándékokkal gazdagodni – a Star Wars™ jelmezben érkezők* külön meglepetésre is számíthatnak.

Lego családi rendezvény

Október második hetében, pénteken indul útjára az őszi programsorozat, ahol a lelkes LEGO® Star Wars™ rajongók a játékos Jedi Akadémia elvégzésével Jedi lovagokká válhatnak. Az oklevél átvételéhez izgalmas küldetések teljesítésén át vezet az út: járműépítés, memóriajáték, az ország legnagyobb Yoda-szobrának építése és egy galaktikus ütközet is vár a kis padawanokra.

A Jedi Akadémia mellett sok színes program várja a család minden tagját: a legkisebbek a LEGO DUPLO medencében ismerkedhetnek meg az építés rejtelmeivel, a kislányok megeleveníthetik kedvenc LEGO Friends szereplőjük mindennapjait, a szülőket kényelmes pihenősarok várja, a fiúk bepillantást nyerhetnek a LEGO Ninjago titokzatos világába és az Airjitzu harcművészet rejtelmeibe, míg a járműveket kedvelő vendégeket a motorizált LEGO Technic modellek izgalmai ejtik majd rabul.

A rendezvények az alábbi helyszíneken, pénteken 14 és 19, szombaton 10 és 19 óra között látogathatók:

Október 9-10.:   Budapest, Aréna Plaza

Október 16-17.: Budapest, Pólus Center

Október 30-31.: Budapest, Árkád

November 6-7.: Budapest, Allee

November 13-14.: Pécs, Árkád

Vélemény, hozzászólás?